Operator date

AGRICOVER - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu 101 - 102 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Experiență de minim 1 an pe o poziție similară
  • Cunoștinte operare PC (MS Office)
  • Inițiativă, responsabilitate, integritate, lucru în echipă și organizare
  • Abilități de comunicare

Descrierea jobului

În cadrul Diviziei de Operațiuni Inputuri Agricole căutam un Operator Date serios, muncitor și motivat să se alăture echipei noastre.

Responsabilități:
  • Generarea comenzilor de recepție în sistemul WMS:
- preluare documente de la transportatori și verificarea lor conform comenzilor de aprovizionare, retur, refuz.
- introducere în sistem a datelor aferente produselor ce urmează a fi recepționate conform documentelor de însoțire a mărfii (cmr, aviz, certificate de conformitate).
- lansare operațiuni de recepție în depozit.
- confirmare documente la închiderea recepției de marfă.
  • Generarea comenzilor de livrare în sistemul WMS:
- lansare operațiuni de livrare conform rutării primite de la departamentul de transport.
- emitere documente de însoțire a mărfii la închiderea comenzii de livrare (factură, aviz, certificat de conformitate).
- predare documente necesare livrării.

Descrierea companiei

Credem intr-o agricultura moderna si performanta si suntem sprijinul fermierilor romani pentru a-si transforma cat mai multe initiative in povesti de succes.

Prin platforma Agricover de solutii integrate pentru agricultura, construim solutii flexibile si eficiente pentru nevoile concrete ale partenerilor nostri fermieri, ne adaptam constant nevoilor in continua schimbare a acestora si construim directii inovatoare de abordare a pietei propulsand afacerile fermierilor in randul celor mai stabile afaceri din domeniul agribusiness. Prin solutiile avansate pe care le dezvoltam si prin inovatie, oferim o viziune integrata a agriculturii modere si sustenabile, sustinem performantele fermierilor si le deschidem drumul catre un nou standard de productivitate si competitivitate. Pe scurt, Agricover reprezinta veriga cheie ce sustine eficienta intregului lant valoric al agriculturii si industriei alimentare.

Suntem experti in domeniul agribusiness si orientati permanent spre client prin anticiparea si intelegerea nevoilor acestora oferindu-le permanent solutii si prin construirea unei afaceri pe termen lung, profitabila pentru ambele parti. Tintim spre excelenta si raspundem eficient si la timp celor mai exigente nevoi ale partenerilor si ale mediului concurential, dovedind prin tot ceea ce facem zi de zi, ca meritam increderea si respectul celorlalti.

Ca angajator, la Agricover sesizam si valorificam oportunitatile, sustinem initiativele personale orientate spre fructificarea afacerii si lucram in echipa pentru un scop comun – sa fim cei mai buni. Intreaga echipa de specialisti Agricover participa activ la dezvoltarea unei agriculturi performante prin intermediul inovatiei si expertizei solide in agricultura.

Alatura-te echipei Agricover si iti oferim sansa de a lucra intr-o companie pioniera in dezvoltarea cunostintelor de agribusiness si pregatirea expertilor din domeniul agriculturii.

Daca iti doresti un job intr-un mediu competitiv, cu multiple posibilitati de dezvoltare profesionala si personala, te asteptam in echipa celor peste 1 000 de specialisti Agricover, pregatiti sa iti ofere suportul lor si sa iti impartaseasca din experientele care au contribuit la propria dezvoltare.

Publicat 23 nov. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.