Publicat 05 Oct 2008 | Expiră 05 Nov 2008

operator date pc

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana ideala are o predilectie pentru calculatoare, serioasa si motivata, lucreaza rapid dar atenta la detalii, are capacitate mare de invatare si dorinta de crestere. Cunoasterea limbii italiene este considerata un avantaj deosebit.

Descrierea jobului

Activitatea este de birou si se lucreaza pe calculator in conditii optime de munca. Persoanele angajate vor avea ocazia sa cunoasca un sistem bancar revolutionar, vor invata limba italiana, vor lua parte la diverse cursuri axate pe credite si imprumuturi ipotecare, vor intra in contact cu o tehnologie IT de ultima ora, vor avea oportunitatea de a se dezvolta atat profesional cat si personal.

Descrierea companiei

Suntem o societate de servicii financiare, parte a holdingului Gruppomol Italia, am pus bazele unei firme de outsourcing care foloseste un sistem IT de avangarda cu ajutorul caruia procesam cererile de credite si imprumuturi ipotecare ale clientilor nostri.

Expirat
operator date pc  -  Finprom

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close