Operator Date (170370)

Delgaz Grid S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Educaţie necesară: Studii medii
 • Experienţă practică necesară: Experienţă de minim 1 an
 • Cunoştinţe IT: Pachet Office; SAP-PM

Descrierea jobului

 • Efectuezi activităţi specifice de creare documente, arhivare, raportare, corespondenţă, gestiune materiale la nivel de formaţie şi întocmeşti Ordinele de Serviciu
 • Întocmeşti referate de necesitate pe suport de hârtie şi în SAP MM şi arhivezi documente aferente formaţiei: fişe conducte, branşamente, fişe metrologice, etc.
 • Întocmeşti rapoarte privind: defecte reţele, evidenţe privind activitatea săptămânală a formaţiei (revizii-verificări PR,SRM,conducte,branşamente) şi creezi, prelucrezi şi confirmi comenzi şi subcomenzi în SAP PM
 • Întocmeşti documente specifice pentru angajaţii formaţiei operative de lucru (pontajele de prezenţă, notele de concediu, etc)
 • Primeşti şi distribui corespondenţa formaţiei, asiguri şi răspunzi de gestiunea materialelor din magazia formaţiei operative de lucru, întocmind evidenţa materialelor din gestiune, a materialelor ridicate din magazie şi asiguri distribuirea materialelor solicitate

Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale


Ce îți oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Descrierea companiei

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.
Publicat 15 oct. 2021 Reactualizat 29 oct. 2021 Expiră 14 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos