Publicat 27 Aug 2007 | Expiră 27 Sep 2007

Operator credite Pitesti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare finalizate sau in curs de finalizare de profil economic sau tehnic,
- bune cunostinte de operare PC (Excel si Word),
- cunostinte economice de baza (dobanzile practicate pe piata de profil cat si conditii de creditare, documentele necesare intocmirii doasarelor de credit) si de contabilitate primara.
- persoana dinamica, persuasiva, organizata, orientata spre client si spre negociere de tip castig - castig,
- bune abilitati de comunicare interpersonala
- centrare pe dezvoltarea personala.

Descrierea jobului

- managementul activitatilor specifice vinzarilor in rate la nivel de magazin.
- intocmirea dosarelor de credite, verificarea documentelor solicitate clientilor pentru intocmirea dosarului de credit,
- prezentarea ofertelor de vanzare si conditiile de creditare impuse de banca fac parte din responsabilitatile acestei persoane

Descrierea companiei

Cine suntem noi
K Tech Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse, echipamente si servicii de tehnologia informatiei si totodata un principal integrator de sisteme de calcul din Romania.
Misunea noastra consta in a oferi cele mai inovative produse si solutii IT, impreuna cu servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.
Valorile noastre sunt: pasiunea pentru tehnologie, profesionalismul, performanta si loialitatea.
A fost infiintata in 1995, sub numele de K Tech si s-a dezvoltat permanent atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si numarul de angajati. Societatea incepe din 1999 comercializarea produselor sale sub numele de Ultra PRO.
Incepand cu anul 2003, a fost infiintata firma Ultra PRO Software, specializata in solutii software si hardware integrate, ce ofera consultanta si dezvoltare de aplicatii folosind cele mai noi tehnologii precum si solutii \"la cheie”.
Dinamismul si calitatile manageriale ale echipei de conducere au dus la dezvoltarea continua a companiei, grupul K Tech - Ultra PRO fiind in prezent un nume important pe piata IT din Romania.

Expirat
Operator credite Pitesti  -  KTech Electronics