Operator Content E- Commerce

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare finalizate sau in curs de finalizare
 • Limba Engleza - must have
 • Bune cunostinte de operare Pachet Microsoft Office, in special Excel
 • Dinamism, spirit de initiativa, atentie la detalii, deschidere catre universul digital.

Descrierea jobului

 • Introducerea si actualizarea continutului paginilor web ale companiei ; asigura in permanenta calitatea datelor si optimizarea informatiilor din paginile web.
 • Colecteaza si introduce in site date si informatii cu privire la caracteristicile si optiunile produselor, inclusiv content calitativ si elemente de configuratie vizuala.
 • Investigheaza si aduna date cu privire la caracteristicile si limitarile produsului
 • Actualizeaza si optimizeaza informatiile referitoare la produsele afisate pe paginile web ale companiei
 • Asigura calitatea si acuratetea datelor afisate, luand in considerare utilitatea informatiilor respective pentru client
 • Solicita, obtine si verifica informatiile necesare actualizarii continutului informatiilor (informatii despre produse/ poze/ etc), colaborand in permanenta cu Achizitorii, Managerii Oferta e-commerce
 • Este responsabil pentru corectitudinea informatiilor publicate pe paginile web

Descrierea companiei

Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.

Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.

Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.

Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite CV-ul direct pe acest site sau crează-ți cont pe site-ul www.auchan.ro, secțiunea Carieră.

Informații privind Protecția Datelor cu Caracter Personal le regășiți accesând link-ul: https://cariere.auchan.ro/Account/Register#, Termenii și condițiile.

Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.