Operator confectii& marochinarie

Manpower Romania - 10 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Studii medii
-Experienta profesionala in domeniul productiei-constituie un avantaj
-Dexteritate manuala, acuitate vizuala
-Disponibilitate de a lucra un schimb
-Disponibilitatea la naveta
-

Descrierea jobului

NE MARIM ECHIPA!
Manpower angajeaza operatori productie pentru punctul de lucru din Sibiu! Daca iti place sa ai un program comod, sa lucrezi de Luni pana Vineri in doua schimburi, fara ore suplimentare si fara weekend-uri, cu conditii optime pentru indeplinirera sarcinii de lucru si sarcini reduse, te asteptam in echipa noastra! De asemenea angajam si fara experienta!!Noi suntem aici sa te ajutam ! Suntem din luna martie 2018 la Sibiu, ia scopul nostru este sa ne marim tot mai mult !
Beneficii:

-Salariu competitiv
-Tichete de masã (20 lei/zi)
-Mediu de lucru curat si tehnologie de ultima generatie
-Diverse prime (prezenta, performanta, vacanta)
-Decontare transport sau transport asigurat pe diverse rute
-Medias, Apoldu de Sus, Sibiu, Miercurea

Descrierea companiei

Indiferent dacă abia acum intrați pe piața muncii, dacă ați decis o schimbare de carieră, sau pur și simplu căutați un nou loc de muncă, este momentul dumneavoastră de reușită, iar Manpower vă poate ajuta să o dobândiți. Suntem lider mondial în servicii și soluții de angajare de peste 65 de ani și știm ce înseamnă să fii în căutarea unui loc de muncă. De aceea, scopul nostru este să vă ușurăm și îmbunătățim această experiență, începând cu candidatura la posturile vacante pe care le oferim și continuând cu dialogul cu consultanții noștri pe tot parcursul până la reușita angajării într-un loc de muncă potrivit stilului dumneavoastră de lucru și de viață. Este momentul să descoperiți oportunitățile oferite de Manpower, un brand al ManpowerGroup.

Publicat 18 nov. 2021 Reactualizat 16 dec. 2021 Expiră 18 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.