de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Mar 2019 | Expiră 08 Apr 2019

OPERATOR CNC

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Responsabilitati:

- Operarea eficienta a utilajului repartizat pe linia de productie;
- Respectarea parametriilor de functionare ai uttilajului;
- Asimilarea in permanenta a cunostintelor despre ulilajul avut in grija;
- Informarea continua privind standardele de calitate, termenele si conditiile de exeutie a reperelor din planul de productie;
- Implicarea directa in realizarea normelor impuse.


Cerinte:

- Cunostinte desen tehnic;
- Minim 2 an experienta de lucru in activitatea de productie;
- Cunoștințe operare PC;
- Disponibilitate de lucru in doua si trei scrimburi;
- Orientat către detalii, persoana analitica, tehnica.


Beneficii:

- Salariul motivant .
- Tichete de masa in valoare de 15 lei / zi lucrata;
- Prime de sarbători: Paste, Craciun si 8 Martie;
- Mediu de lucru tanar si performant;
- Transport asigurat la fabrica

Daca sunteti interesati, va rugam sa aplicati aici .

Descrierea companiei

DESPRE

Povestea noastra incepe in urma cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a facut primii pasi in domeniul mobilierului autohton in 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul productiei de serie, devenind astazi unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Unitatea de productie a fabricii RUS SAVITAR este dotata cu cea mai moderna linie tehnologica din sud-estul Europei si se afla in localitatea Dudestii Noi, la 15 km de Timisoara. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem si a unei echipe de peste 1300 de oameni, am ajuns la o capacitate de productie de 2 000 000 de mp de PAL din total de 6 000 000 de mp disponibili la nivel national, acest lucru situandu-ne pe locul 1 in tara cu o cota de piata de 33%. Capacitatea de productie a fabricilor noastre a ajuns astazi la 30 000 de garnituri de mobilier din PAL /luna si 5 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

Deoarece ne doream sa fim cat mai aproape de oameni, am inceput in 2009 construirea unei retele nationale de magazine - Casa Rusu, o punte de legatura intre sistemul de productie si clientii nostri. Iar astazi, numarul lor se apropie de 20. Pe viitor ne propunem sa extindem reteaua de magazine in cat mai multe orase ale tarii, sa dezvoltam tehnologia deja existenta pentru a creste capacitatea de productie si sa realizam cat mai multe colectii noi de mobilier pentru a veni in intampinarea nevoilor diverse de amenajare ale clientilor nostri.

Expirat
OPERATOR CNC  -  SC RUS SAVITAR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close