Operator chimist

Can-Pack Romania 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Studii: liceu/scoala profesionala profil chimie.
 • Experienta de cel putin 1 an
 • Abilitati de lucru cu calculatorul – nivel mediu.
 • Limba engleza (scris/vorbit) – nivel incepator.
 • Disponibilitate pentru lucrul in schimburi si weekend - flux continuu.
 • ​Sa aiba o comunicare buna in relatia cu cei din jur.
 • Detine cunostinte tehnice minime.
 • Detine cunostine de chimie minime.

Descrierea jobului

 • Prepararea solutiilor pentru tratarea apelor uzate.
 • Prelucrarea apelor uzate in conformitate cu cerintele tehnologice.
 • Completarea nivelului substantelor chimice la statia DI.
 • Reducerea nivelului de emulsie reziduala.
 • Deservirea presei de slam in conformitate cu instructiunile si supravegherea operatiei de stoarcere a reziduului solid din apa reziduala.
 • Pregatirea slamului dupa filtrare in scopul utilizarii ulterioare.
 • Deservirea utilajelor de care sunt responsabili (staie epurare, presa de slam, Schneider, DI) in conformitate cu instructiunile.
 • Efectuarea masuratorilor de control ale pH apelor uzate.
 • Efectuarea corecta a inregistrarilor privind cantitatea de reziduuri, precum si alte masuratori.
 • Conlucrarea cu departamentul Productie, precum si cu laboratorul tehnic in domeniul cantitatii si calitatii apelor uzate directionate catre statia de epurare.
 • Pastrarea curateniei si a ordinii la locul de munca, precum si protejarea aparaturii si a spatiului de desfasurare a lucrului.
 • Respectarea tuturor normelor legate de protectia mediului.
 • Sa respecte masurile de protectia muncii;

Descrierea companiei

Cine suntem?
Can-Pack România este singurul producător ambalaje din aluminiu pentru industria alimentara din România și este deținut de Can-Pack Group, unul dintre cei mai avansați producători de ambalaje tehnologice din Europa.

VIZIUNEA: Să devenim cel mai pasionat si sustenabil producator de ambalaje al viitorului, prin depasirea tuturor limitelor tehnologiei si inovatiei
MISIUNEA: Pentru a deveni partenerul global preferat in domeniul solutiilor de ambalare inovative, de inalta calitate si sustenabile, încântându-ne atât clienții cât și consumatorii, totodată responsabilizând, respectând și prețuind succesul angajaților nostri noștri.
VALORILE:

Respect: Construirea unei culturii a diversitatii si acceptarii faptului ca suntem diferiti
Calitate: Asigurarea concentrarii pe progres, învățarii din greseli, nu repetăm aceeasi greseala
Safety: Dezvoltarea si promovarea unei culturi a sigurantei, actionand ca niste campioni ai sigurantei
Integritate: Mentinerea unei etici inalte a muncii, aderarea la Codul de Conduita, respectarea politicilor și procedurilor din companie
Teamwork: Facilitarea lucrului în echipă pentru a ne asigura că împărtășim informații și resurse în timp util (sinergie)
Inovatie: Cautarea de oportunitați si actionarea catre imbunatatiri constante

Va multumim pentru ca ati aplicat pentru ocuparea unei pozitii in cadrul CAN-PACK ROMANIA, cu sediul in Bucuresti, Sos.Berceni 106 R, sector 4, inregistrata sub nr. J40/74/09.01.2002 cod fiscal 14376421 (“Angajatorul” sau “Societatea”).
Societatea prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor care aplica pentru a fi angajate intr-o functie in cadrul Societatii, cu respectarea tuturor dispozitiilor legale privind confidentialitatea si protectia datelor, precum si politicilor interne privind protectia datelor si asigurarea securitatii acestora (“Candidatul” sau “Candidatii”).
Scopul acestei Notificari privind Prelucrarea Datelor (“Notificarea”) este acela de a va face cunoscuta modalitatea in care vom trata datele dumneavoastra cu caracter personal incluse de dvs. in CV-ul dvs., in orice alt document pe care ni-l transmiteti in scopul aplicarii pentru un post in Societatea noastra sau comunicate noua in cadrul interviurilor („CV”).
Prezenta Notificare nu este parte integranta a niciunui contract individual de munca si o vom modifica periodic, versiunea de fata fiind una actualizata.
Prezenta Notificare este parte integranta din Procedurile Societatii.
Daca nu doriti prelucrarea datelor dvs., va rugam sa dati un reply la emailul daniela.ruiu@canpack.ro cu mentiunea „ma opun prelucrarii datelor mele” iar noi vom sterge imediat din bazele noastre de date CV-ul dvs.
Prin urmare, va informam ca, in scopul derularii procesului de recrutare pentru postul pentru care ati aplicat si incheierii contractului de munca (daca este cazul), pe parcursul procesului de recrutare Societatea prelucreaza datele dumneavoastra personale cuprinse in CV, in calitate de Candidat (ex: numele si prenumele dvs., sexul, data nasterii, adresa, stare civila, e-mail, numar de telefon, experienta profesionala anterioara, studii, imagine- in situatia in care CV-ul contine poza dvs), adresa IP, tip browser, tip device si alte informatii pe care decideti sa le treceti in CV, precum si alte informatii pe care vi le vom solicita pe parcursul acestui proces si care au relevanta pentru aprecierea compatibilitatii experientei dvs. cu postul disponibil (toate denumite in continuare in mod colectiv „Date Personale”).
Va rugam sa ne informati daca intervine vreo schimbare in legatura cu Datele Personale ale dvs.
Prin furnizarea datelor de contact ale angajatorilor anteriori, sunteti de acord cu contactarea acestora in scopul obtinerii de referinte despre activitatea dvs. profesionala.
Va informam ca Datele Personale ale dvs. vor putea fi transmise, in acelasi scop, catre parteneri contractuali ai Societatii, precum firme de recrutare pentru analizarea experientei dvs., consultanti de resurse umane sau juridica, alti subcontractori pentru efectuarea demersurilor necesare pre-angajarii (daca va fi cazul).
In masura in care nu veti fi contactat pentru un interviu sau daca, in urma procesului de recrutare, nu veti fi ales pentru functia pentru care ati candidat, va vom pastra CV-ul in evidentele noastre pentru eventuale posturi similare de care ati putea fi interesat, dar nu mai mult de 12 luni dupa care vom distruge sau sterge datele din sistemele noastre. Datele dvs. Personale vor putea fi pastrate pentru o perioada mai mare in situatia aparitiei sau posibilitatii de aparitie a unei situatii litigioase dintre dvs. si noi, pana la solutionarea acesteia.
Daca nu doriti pastrarea CV-ului dvs. pentru viitoare posturi (in situatia in care nu veti fi recrutat pentru acest post), va rugam sa dati un reply la acest email cu mentiunea: „nu doresc includerea in baza de date pentru posturi viitoare” iar CV-ul dvs. va fi sters imediat dupa finalizarea procesului de recrutare.
Temeiul juridic al prelucrarii Datelor dvs. Personale este consimtamantul dvs. art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul UE 679/2016 si necesitatea executarii demersurilor necesare inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. 1 lit. b) teza a doua din Regulamentul UE 679/2016) (daca ati fost selectat ). Pentru transferul Datelor Personale catre societati din grup, temeiul juridic este interesul legitim al Societatii (art. 6 alin. 1 lit. f) din Regulamentul UE 679/2016).
Nu ne asumam raspunderea pentru niciun incident accidental sau intentionat cu privire la Datele Personale care au avut loc pe una dintre platformele online care au intermediat comunicarea intre Societate si Candidat (ex: bestjobs.ro, hipo.ro, localjobs.ro, olx.ro).
Societatea raspunde doar pentru acele incidente care s-au produs din momentul in care CV-ul dvs. a ajuns la noi.In temeiul prevederilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, dvs. aveti urmatoarele drepturi:
de a solicita Societatii acces la Datele Personale, precum si rectificarea acestora;
de a solicita stergerea Datelor Personale, de a va opune prelucrarii acestora, cu mentiunea ca acest lucru nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata inainte de va opune prelucrarii;
de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care va opuneti prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri;
de a va adresa cu o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sau instantelor de judecata;
dreptul la portabilitatea datelor (daca se va aplica).Mentionam ca, la nivelul Societatii, nu exista un proces decizional automat care sa conduca la crearea unui profil al dvs., orice evaluari de natura profesionala urmand a fi efectuate in limitele si cu procedurile permise de dispozitiile legale.
Pentru orice intrebari cu privire la cele de mai sus, precum si pentru exercitarea oricaruia dintre drepturile dumneavoastra, va puteti adresa cu o cerere scrisa persoanei de contact privind protectia datelor la adresa de email lidia.golescu@canpack.ro sau la adresa sediului Societatii, mentionata la inceputul prezentei note de informare, precum si printr-un reply la acest email.

Cu stima,
Echipa CAN-PACK ROMANIA

Publicat 2 Iun. 2022 Expiră 2 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.