Publicat 13 Iun 2019 | Reactualizat 11 Iul 2019 | Expiră 14 Iul 2019

Operator chimist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii;
- Atestat operator chimist (prezinta avantaj);
- Experienta pe o pozitie similara minim 3 ani;
- Abilitati de comunicare si organizare;
- Domiciliul stabil in Bucuresti.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Informeaza Inginerul Chimist asupra materiilor prime necesare procesului de productie, conform programului de productie pentru ziua respectiva;
- Realizeaza fabricatia produselor si urmareste cu strictete cantitatile de materii prime introduse, conform retetelor de fabricatie primite;
- Mentine utilajele si echipamentele folosite in stare buna de functionare.

Descrierea companiei

INTERSTAR CHIM S.A. s-a dezvoltat in ultimii 20 ani pe piata romaneasca, avand ca suport experienta si know-how-ul furnizate de activitatea similara desfasurata de peste 50 de ani pe piata elena, in productia si distributia de produse pentru curatarea locuintei.
Brandurile noastre cele mai importante sunt: Biocarpet (leader pe piata produselor de curatat covoare), Peak WC (leader de piata in segmentul sapunurilor solide de toaleta), Aroxol ( brandul numarul 2 pe piata insecticidelor), Rivex ( brandul numarul 3 in produse de curatat geamurile si parchetul).
Portofoliul nostru include:
- produse pentru curatarea si ingrijirea tuturor suprafetelor din casa: toaleta, covoare, geamuri, parchet, gresie, mobila, baie, bucatarie, aragaz, cuptor, vase;
- produse pentru ingrijirea hainelor: balsam de rufe, detergent lichid pentru rufe, clor, anticalcar, inalbitori fara clor;
- insecticide;
- sapun lichid pentru maini.
Dupa 10 ani de succes pe piata romaneasca, INTERSTAR CHIM S.A. a devenit parte a Grupului EUREKA, prin achizitionarea sa in proportie de 100%.
INTERSTAR CHIM S.A. isi va consolida in continuare pozitia pe piata si reteaua de distributie prin noile investitii facute de Grupul EUREKA.

Interstar Chim se angajeaza sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Politica de prelucrare a datelor personale Interstar Chim, disponibila la adresele www.interstar.ro/ www.igienol.ro.

Expirat
Operator chimist  -  Interstar Chim SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close