Publicat 13 Mai 2011 | Expiră 14 Iun 2011

Operator Call-Center

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti student/absolvent sau cauti un job care iti ofera FLEXIBILITATEA programului si posibilitatea de DEZVOLTARE PROFESIONALA?
Daca esti dispus sa lucrezi minim 4 ore/zi te asteptam alaturi de noi! Vei avea ocazia de a lucra cu oamenii, de a-ti folosi si dezvolta abilitatile de COMUNICARE si puterea de CONVINGERE

Descrierea jobului

Activitatea consta in realizarea sondajelor de opinie telefonic, pe baza unor chestionare cu intrebari prestabilite, pe teme legate de servicii si bunuri de larg consum.

Beneficii
- Contract individual de munca
- Bonusuri in functie de realizari
- Program flexibil
- Adeverinta de practica pentru studentii care efectueaza stagiul de practica in companie
- Sanse reale de promovare
- Mediu dinamic si o echipa tanara

Descrierea companiei

Eurodata Management este membra a Grupului DAEDALUS si are ca obiect de activitate culegerea de date pentru mediile de afaceri.

Punctele noastre forte sunt: 10 ani EXPERIENTA in piata de marketing research din Romania, ca departament de culegere date in firma Daedalus Consulting. Eurodata dispune de facilitati la nivel national pentru culegerea datelor: 6 centre satelit – brasov, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara si o retea de peste 600 de colaboratori specializati pe culegerea datelor.

De asemenea, Eurodata Management membru ESOMAR - Societatea Europeana de Cercetare de Marketing si Opinie Publica si membru SORMA – Societatea Romana de Marketing si Cercetare a Opiniei Publice.

Aflati mai multe informatii despre noi vizitand www.eurodatamanagement.ro si www.daedalus.ro!

Expirat
Operator Call-Center  -  EURODATA MANAGEMENT - A member of DAEDALUS Group