de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 27 Nov 2007 | Expiră 28 Dec 2007

operator callcenter

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoana avand cel putin studii medii, care vorbeste corect si fluent limba romana, are cunostinte de limba engleza si este dispus sa lucreze in schimburi. Conostinte de operare calculator la nivel de baza (windows, internet explorer,...)

Descrierea jobului

Operatorul trebuie sa preia solicitarile de la clienti si sa furnizeze raspunsuri in cel mai scurt timp. Se lucreaza in schimburi de cate 7,8 sau 10 ore, timp de 7 zile/saptamana.

Descrierea companiei

Express Online este persoana juridica romana avand ca unic actionar un grup de firme din strainatate. A fost infiintata in anul 2007.
Mai multe detaliipe: www.expressonline.ro

Expirat
operator callcenter  -  Express Online

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close