Publicat 23 Oct 2018 | Reactualizat 22 Nov 2018 | Expiră 23 Nov 2018

OPERATOR CALL CENTER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana entuziasta, care lucreaza cu placere pentru oameni, empatica si calma?

Aplica la postul de Operator Call Center si vei fi responsabil/a de: preluarea apelurilor, programarea/reprogramarea pacientilor, preluarea sesizarilor, consilierea clientilor in legatura cu utilizarea serviciilor medicale, rezolvarea intr-un mod profesionist a tuturor situatiilor legate de clientii/ pacientii companiei, colaborarea stransa cu celelalte departamente.

Iti oferim un program de lucru avantajos, salariu competitiv cu bonusuri periodice si posibilitatea unei cariere intr-o companie de succes in domeniul medical.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproape 15 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).
Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro

Expirat
OPERATOR CALL CENTER  -  SYNEVO ROMANIA