Operator Call Center Rent a Car - Otopeni

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu 2500 - 4000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Inainte de a citi detaliile jobului te rugam sa iei in considerare ca jobul este pentru Otopeni, Ilfov si de asemenea implica si program de weekend.

Nu cautam canditatul ideal! Ne dorim canditatul care doreste sa devina ideal pentru acest job ! Iti oferim training de la zero si te ajutam pas cu pas sa inveti acest job! Tot ce trebuie este sa vrei sa inveti !

Daca te consideri o persoana sociabila, iti place sa lucrezi in echipa, esti foarte organizat(a), iti place sa lucrezi cu oamenii, respecti termenele limita, iti doresti sa te dezvolti continuu si vrei sa fii cel mai bun in ceea ce faci te rugam sa aplici pentru acest job. Esti persoana pe care o cautam.

Conditii obligatorii:
- limba engleza scris si vorbit nivel MEDIU. Alta limba de circulatie internationala constituie un avantaj
- Cunostinte de operare PC. Microsoft Office(excel cel putin la nivel mediu)
Daca nu indeplinesti aceste conditii te rugam nu aplica pentru acest job.

Descrierea jobului

Ce ai de facut zilnic :
- Vei prelua apeluri si vei introduce rezervarile in sistemul nostru propriu;
- Vei gestiona alocarea autoturismelor pentru rezervarile viitoare;
- Vei oferi suport telefonic clientilor pe parcursul inchirerii;
- Vei raspunde solicitarilor primite pe email din partea clientilor si a colaboratorilor;
- Te vei ocupa de solutionarea problemelor de Customer Care si a feedback-ului catre clienti;
- Vei gestiona partea de pricing a companiei.

Beneficii:
- Vei avea parte de training sustinut. Nu cautam neaparat persoane cu experienta. Suntem dispusi sa investim timp in tine
- Acces la bibliografie de vanzari si implicit poti avea parte si de alte carti pe care ti le doresti pentru dezvoltarea ta personala
- Vei avea program de lucru in sistem de ture. Dupa ce acumulezi experienta poti beneficia si de zile de lucru de acasa
- Partea salariala va reflecta munca ta depusa. Salariul este format din parte fixa si comision pentru orice activitate indeplinita! Nu oferim doar salarii ,,motivante'' , ne dorim ca nevoile tale financiare sa fie depasite!

Descrierea companiei

Noi, romanii, avem o imagine slab cotata in afara granitelor. Pentru ca acest serviciu ne pune in contact cu foarte multi clienti de alte nationalitati este sansa noastra de a imbunatati aceasta imagine. Daca si tu iti doresti acest lucru te rugam sa aplici si sa faci parte din echipa noastra.
Suntem intr-o continua crestere astfel ca dezvoltarea echipei si colaborarea cu persoane care sa mentina calitatea serviciilor noastre precum si sa imbunatateasca imaginea companiei in piata serviciilor de inchirieri sunt conditii obligatorii.
Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 17 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.