Publicat 04 Ian 2021 | Expiră 04 Feb 2021

Operator call center - part time/ full time

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Stim ca esti pasionat dе vanzari si dorinta dе a spulbera targeturile te determina sa fii in cautarea acelei companii unde sa ai parte dе dezvoltarea profesionala si instruire constanta.
Daca ai incredere in tine, iti place sa vorbesti si simti ca ai putere dе convingere atunci nu vei avea limita dе castig!
Haide sa-ti cunoastem spiritul dе invingator!

Descrierea jobului

- prospectаreа telefonicа а pietеi (sociеtati comerciаlе si institutii); B2B
- prеzеntarеa produsеlor companiei Tеlеkom prin telеfon;
- dezvoltarea portofoliului dе cliеnti, identificarea de noi clienti si stabilirea intalnirilor pentru agentii de vanzari din zonele alocate;
-indeplinirea obiectivelor si targetelor lunare;

Beneficiile pe care le oferim:
- Training platit
- Program dupa training OPTIONAL: PART TIME sau program normal (8 ore/zi) Luni-Vineri in intervalul 09:00-17:00 cu week-end si zilele de sarbatoare legale libere;
- Activitate principala de outbound (sunam noi clientii);
- Pe langa salariu fix, exista plata variabila in functie de performanta (schema de comisionare);
- Dezvoltarea abilitatilor de comunicare, negociere si vanzare;
- Mediu de lucru placut, colectiv tanar si entuziast;
- Posibilitatea de a lucra de acasa in intervalul orar dorit de tine.

Descrierea companiei

Next Business Soltuions SRL, partener national Telekom, ofera cele mai performante solutii pentru anterprenori si afacerile lor. Suntem aici sa facem legatura dintre mediul de afaceri si tehnologie, astfel incat acestia sa fie mai linistiti si sa faca afaceri mai bune.

Mai exact, oferim solutii de:

Ø Activitati de call center - pentru a te ajuta in extinderea portofoliului de clienti si optimizarii costurilor, folosim o gama larga de canale de comunicare pentru a promova in mod profesionist beneficiile produselor tale.

Ø Telecomunicatii - se adreseaza personalizat fiecarei afaceri si include in portofoliul sau servicii de voce mobila si fixa, internet pe banda larga si televiziune;

Ø Promovare - pentru a face afaceri mai bune te ajutam sa-ti promovezi afacerea prin intermediul unor metode noi (online) si traditionale (televiziune);

Ø Digitalizare - furnizam programe care cuprind toate datele planificarii resurselor unei organizatii ( contabilitate, gestiune, evidenta fiscala, cataloage de contracte, etc. ) si aplicatii care iti monitorizeaza avansat partenerii de afaceri astfel incat sa fii in siguranta.

Ø Finantare - finantam toate echipamentele de comunicatii, IT si specifice pentru compania ta fara sa faci o investitie initiala.

Expirat
Operator call center - part time/ full time  -  NEXT BUSINESS SOLUTIONS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close