Publicat 16 Oct 2008 | Expiră 16 Nov 2008

Operator calculator

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-studii medii;
-foarte bune cunostinte de operare PC;
- capacitate de autooorganizare;
- responsabilitate;
- constiinciozitate;
- rabdare, atentie la detalii.

Descrierea jobului

- Actualizare baza de date pacienti, verificare si introducere rezultate analize medicale in calculator.

- Pachet salarial atractiv, bonuri de masa

Descrierea companiei

MED-AS a fost conceput ca un centru medical la standarde internationale care isi propune sa acopere din punct de vedere al serviciilor oferite o gama foarte larga de investigatii si specialitati medicale si chirurgicale, practic punandu-se la dispozitia clientilor un centru medical complet si performant, destinat sa deserveasca atat nevoile persoanelor fizice care doresc sa aiba acces la un serviciu medical privat de o calitate maxima, cat si companiilor si persoanelor private.

CENTRUL MEDICAL MED-AS beneficiaza de o tehnica medicala ultramoderna, de personal format din medici cadre universitare si de un spatiu generos destinat investigatiilor medicale, toate acestea dand garantia calitatii maxime oferite.

Laboratorul de analize medicale Med-As si Unitatea de imagistica medicala - Tomografie computerizata vin sa completeze lista de servicii medicale care sunt puse la dispozitia pacientilor si colaboratorilor.

Expirat
Operator calculator  -  Centrul Medical Med-As2003

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close