Operator calculator

Pink Post
3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Daca esti in cautarea unui loc de munca, atunci hai alaturi de noi!

Ne dormin sa faci parte dintr-o echipa dinamica, serioasa si proactiva.

Descrierea jobului

Ce presupune acest post?
-Gestionarea conturilor de client;
- Prelucrarea bazelor de date primite de la clienti (cu ajutorul MS Excel);
- Generarea periodica de rapoarte pentru client privind statusul comenzilor/livrarilor;
- Relationare permanenta cu membrii celorlalte departamente;
- Asigura suport coordonatorilor birourilor postale in aplicarea procedurilor de lucru operationale.

Daca simti ca aici iti este locul, hai sa-ti spunem ce oferim noi:
- Salariu fix;
- Tichete de masa;
- Training de specialitate;

Descrierea companiei

Cu experienta principalilor operatori de servicii postale private din ultimii zece ani de activitate din Romania, Pink Post reprezinta cel mai mare operator privat de servicii postale, cu acoperire nationala, prezenta pe piata inca din 2010.

Cotinuatorul numelor TCE Post, Total Post si Post Master, Pink Post livreaza lunar peste 10 milioane de plicuri si peste 25 de milioane de materiale publicitare adresate si neadresate. Pink Post se diferentiaza de posta traditionala prin furnizarea unor procese simple, standardizate si controlabile si servicii personalizate.

Compania pune la dispozitia clientilor sai servicii postale de trimitere a scrisorilor cu confirmare de primire sau scrisori simple, postasii livrand zilnic 1 500 de scrisori in toata tara, servicii de distributie neadresata – cu peste 300 de milioane de pliante publicitare livrate anual, dar si servicii EXPRESS si corespondenta interna pentru companii – ROUND by Pink Post. Serviciul EXPRESS by Pink Post a fost creat cu scopul de a livra plicuri si colete de mici dimensiuni in termen de 24/48 de ore de la preluare, serviciu disponibil in Bucuresti, Ilfov, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Braila, Arad, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Brasov, Suceava si Targoviste.

Serviciul ROUND by Pink Post faciliteaza livrarea corespondentei interne intre sediile centrale si sucursale, agentii sau puncte de lucru ale aceleasi companii, serviciul incluzand ridicari din diverse puncte prestabilite, dupa un orar specific, chiar si de mai multe ori pe si livrarea in maximum 48 de ore.

Cu o echipa dedicata si specializata ce numara peste 1 500 de angajati la nivel national, 60 de oficii postale de distributie nationala si o flota auto formata din 200 de masini, Pink Post se bazeaza pe standarde de calitate ridicata, o relatie de parteneriat corect construita si un model de business transparent, Pink Post ramane liderul de servicii postale private din Romania.

Publicat 19 Ian. 2023 Expiră 18 Febr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.