Operator calculator eco (Medical typist - entry level)

Medicover - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti o persoana atenta la detalii si iti doresti sa te dezvolti in industria medicala, te asteptam sa ne cunoastem.

Iata ce ne dorim dе la viitorul nostru coleg:
- Bune cunostinte MS Office (Word, Excel);;
- Orientare catre client, atentie la detalii;
- Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;
- Cunostinte medii de limba engleza;
- Studii superioare - reprezinta un avantaj;
- Disponibilitate de a lucra in ture

Descrierea jobului

Asa vа arаta jobul tau:
- Vei introduce corect datele medicale in programul informatic, conform solicitarilor si instructiunilor specifice postului;
- Vei asigura prezenta materialelor si consumabilelor, functionarea aparaturii in vederea desfasurarii eficiente a activitatii in cabinetele de ecografie;
- Vei redacta documente la solicitarea coordonatorilor directi (word, excel);
- Vei identifica si corecta erori de introducere si le raporteaza sefului direct;
- Vei clasa si arhiva documente in locurile agreate
- Vei prelua pacientul din sala de asteptare, il conduce in cabinetul de ecografie si il pregateste in vederea efectuarii examenului;
- Vei inregistra pacientul in Registrul de Evidenta din cabinetul de ecografie;
- Vei verifica permanent programarile pentru ecografie, pentru a lua la cunostinta eventualele schimbari si/sau noutati.

Ce iti oferim noi:
- Iti construim si dezvoltam o cariera pe termen lung intr-o companie de traditie pe piata serviciilor medicale din Romania;
- Iti oferim oportunitatea de a-ti desfasura activitatea la standarde internationale impreuna cu o echipa de profesionisti;
- In functie de rol iti oferim programe de training specializate;
- Pentru ca timpul este important pentru noi toti iti oferim program de lucru flexibil (in ture);
- Pachet complex de beneficii medicale pentru tine si familie.

Descrierea companiei

Prin intermediul celor 100 de centre medicale, 4 spitale si 80 de laboratoare Synevo, Grupul de Companii Medicover are grija de sanatatea a 5 milioane de clienti, reprezentand unul din cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si diagnostic.

Compania a fost fondata in 1995 din dorinta de a raspunde cererii de servicii medicale de inalta calitate in crestere si s-a extins rapid. Medicover are origini suedeze, isi desfasoara activitatea in 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), iar echipa noastra are peste 10 500 de membri (din care peste 6 500 sunt medici si asistenti medicali), ceea ce ne pozitioneaza ca cel mai mare angajator din domeniul medical din Europa Centrala si de Est.

De-a lungul celor 22 de ani de activitate in domeniul serviciilor medicale private, Medicover Romania este singura companie privata de ingrijire medicala si diagnostic cu experienta internationala si continua sa se dezvolte investind in oameni si echipamente, obiectivul sau major fiind imbunatatirea calitatii vietii. Valorile in care credem si care ne reprezinta sunt: integritatea, asumarea responsabilitatii, pasiunea pentru calitate, energia antreprenoriala si spiritul de echipa.

In Romania Medicover detine doua spitale multidisciplinare in Bucuresti si in Oradea si o retea de 38 clinici proprii in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Galati, Pitesti, Brasov si zona Olteniei.

Misiunea Medicover este de a contribui la starea de sanatate a pacientilor nostri, deoarece siguranta acestora este esentiala in orice situatie. Ne dorim sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii prin servicii medicale de inalta calitate si profesionalism.

Succesul companiei si reusita indeplinirii misiunii Medicover se datoreaza echipei de specialisti pasionati si foarte bine instruiti, ce stiu ca doar prin spiritul de echipa ne putem unii competentele si ne putem impartasi meritele spre succesele viitorare.

Daca iti doresti sa te alaturi misiunii Medicover, esti pasionat, onest si urmaresti continuu excelenta, te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Impreuna putem imbunatatii calitatea vietii!

Afla mai multe despre noi accesand site-ul www.medicover.ro.

Publicat 19 ian. 2022 Expiră 18 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.