Publicat 06 Iun 2019 | Reactualizat 04 Iul 2019 | Expiră 07 Iul 2019

Operator Backoffice - limba italiana

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Hai sa faci parte din cele mai noi proiecte din cadrul departamentului de back-office - inregistrare, gestionare si monitorizare plati, documente, creare de rapoarte si statistici pentru clientii companiei. Toate aceste activitati se desfasoara intr-un mediu placut, ai parte de o echipa motivata si de oportunitati in ceea ce priveste cresterea profesionala.

Cerinte
- cunostinte medii de limba italiana (citit, scris, vorbit)
- bune cunostinte de utilizare a calculatorului si a pachetului Microsoft Office
- capacitate de concentrare si orientare spre atingerea obiectivelor zilnice, saptamanale si lunare
- atentie la detalii / atentie distributiva
- experienta in munca de backoffice sau in sectorul administrativ-contabil poate constitui un avantaj, dar nu este obligatorie

Oferta:
- training si formare continua la locul de munca
- contract pe perioada nedeterminata
- oferta economica atractiva (salariu fix + tichete de masa + bonusuri pentru rezultate) ​- cresterea salariului de incadrare, in functie de vechimea in cadrul societatii
- asigurare medicala privata
- decontarea unei linii de transport in comun
- teambuilding si petreceri anuale

Descrierea companiei

Cerved Credit Collection SpA (CCC) - noul jucator de pe piata colectarii de creante, s-a constituit in urma fuziunii dintre 2 societati lider de sector RECUS SpA si FINSERVICE SpA. Cu un istoric impresionat, cele doua companii au castigat, de-a lungul anilor, un portofoliu important de clienti si au gestionat milioane de cazuri din toate sectoarele de business: Utilitati, Telecom, Financiar - Bancar si Comercial, atat la nivel de B2B cat si B2C.
Cu patru sedii in Italia (Treviso, Sassari, Bari si Milano) si trei in Romania (Cluj-Napoca, Oradea si Craiova), Cerved Credit Collection SpA continua traditia, punand accent pe cresterea numarului de clienti, a performantei si totodata a numarului de angajati. In prezent societatea numara peste 450 de persoane in cele 7 sedii.
Cerved Credit Collection SpA este parte a Cerved Group - liderul italian in analiza riscului de credit si principalul jucator, independent, de pe piata colectarii de creante. SC Re Collection SRL este controlata 100% de Cerved Credit Collection SpA.

Expirat
Operator Backoffice - limba italiana  -  Cerved Credit Collection SPA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close