Publicat 22 Dec 2020 | Reactualizat 19 Ian 2021 | Expiră 22 Ian 2021

Operator ambalare Olanda

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ești o persoană energică, capabilă să se descurce cu ușurință în situații noi? Dacă ești pregătit să lucrezi în industria dе prelucrare a cărnii, atunci acesta ar putea fi următorul tău loc dе muncă.
Persoanele care lucrează pe termen lung sunt recompensate pentru fidelitatea lor, precum și angajații care ne recomandă alți viitori angajați.

Candidatul pe care îl căutăm:
· Poate lucra fără probleme într-un mediu rece (în medie 7 grade C)
· Este dispus să lucreze în schimburi
· Știe să utilizeze bicicleta pe drumuri publice și este dispus să să se deplaseze astfel spre locul dе muncă

Descrierea jobului

Vеi lucra pеntru o compаniе intеrnațională specializată în producțiа dе carne proаspătă și prеparаtе din cаrnе.

În dеpartamentul Ambalаrе, carnеа trаnșată și curățată trebuie sortată și împachetată. Va trebui să înveți în câteva zile sarcinile specifice tuturor posturilor din departament (sortare, împachetare, cântărire, etichetare, așezarea cutiilor pe paleți), întrucât este posibil să lucrezi pe oricare dintre acestea. Unele dintre aceste posturi sunt mai dificile decât altele, în special cele care presupun manipularea cutiilor cu produse ce pot cîntări până la 20 kg. Va trebui să demonstrezi permanent atenție și un ritm alert pentru a atinge obiectivele individuale și de echipă.

Ofertă:
- Salariul brut: 10,80 Euro/ora (majorare salariala cu fiecare an de vechime la 10,91 € - 11,52 € - 12,14 € - 12,34 € - 12,55 €)
- 0 taxe de mediere
- Contract legal de munca in Olanda
- Loc de muncă stabil, angajare pe termen lung
- Plata saptamanala a salariului (intr-un cont bancar)
- Plata suplimentară pentru lucrul în schimburi si sambata (intre 117 si 162,5%)
- Bonus de fidelitate
- Bonus de recomandare
- Dacă dorești, ne ocupăm de cazare ta în apropierea locului de muncă (in schimbul unei chirii saptamanale)
- Transport la și de la locul de muncă cu bicicleta
- Asigurare medicala obligatorie (contra cost)
- Suport administrativ (și în limba română) și ajutor pentru acomodarea la mediul de viață și de lucru
- Aplicație gratuită (cu cont personal) pentru semnarea digitală a actelor de angajare și gestionarea tuturor documentelor legate de relația de muncă

Descrierea companiei

SBA is a Dutch Temporary Work Agency that provides jobs on a daily basis for approximately 900 people from outside the Netherlands. Besides work, we also provide people with a living place and transport between living place and work when needed.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operator ambalare Olanda  -  SBA Flex Uitzendgroep

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close