Publicat 23 Iun 2019 | Expiră 24 Iul 2019

Operations Specialist

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

► Fara cazier, carnet cat. B min. 1 an vechime
►Comfortabil/a cu folosirea telefoanelor inteligente si a aplicatiilor mobile
►Posibilitatea de a mentine un ritm de munca activ - posibilitatea de a ridica 20 Kg in mod repetat, flexibilitate necesara pentru a se apleca etc.
►Necesar diploma liceu, experienta in logistica, ca sofer de preferat
►Capacitatea de a respecta indicatii si proceduri, a analiza date si lua decizii in baza datelor existente, precum si capacitatea de a crea rapoarte
►Necesara capacitatea de a lucra independent, pe baza de KPI
►Disponibilitatea pentru a lucra in tura de noapte, in weekend
►Cunosterea Bucurestiului de preferat
►Dorinta de a invata, atitudinea proactiva si spritul de echipa sunt esentiale!

Descrierea jobului

Momentan, Lime cauta Specialisti in Operatiuni care sa se asigure ca flota noastra de trotinete electrice Lime S in Romania isi atinge potentialul maxim de utilizare! Rolul este ideal pentru profesionisti in operatiuni, care isi doresc sa isi extinda perspectivele de cariera prin a ocupa o pozitie care ofera flexibilitate si acces in lumea dinamica a start-up-urilor. Ne dorim un om proactiv si entuziast, dornic sa colaboreze deoarece echipa noastra de specialisti de operatiuni este tot timpul pe teren, plasand trotinetele in locurile cheie care asigura maxima utilizare si readucand anumite trotinete la sediu pentru inspectie. Membrii echipei folosesc aplicatii inteligente pentru a lua decizii cu scopul de a mentine flota operabila la capacitate maxima, in conditii de siguranta.

Ce oferim

►Oportunitatea unui job care reprezinta un pas inainte in cariera si ofera experienta relevanta la nivel de CV
►Pozitii de coordonare pentru persoanele care se disting in mod pozitiv
►Experienta in domeniul logisticii
►Oportunitatea de a lucra intru-un start-up
►Un mediu de lucru fun, bazat pe respect!

Descrierea companiei

Lime este un furnizor de mobilitate moderna care ofera oraselor o gama variata de produse in domeniul transportului urban precum trotinetele electrice Lime-S sau bicicletele electrice Lime-E. Lime urmareste sa revolutioneze mobilitatea in orase prin a oferi rezidentilor un mod de transport mai curat, eficient si accesibil, imbunatatind sustenabilitatea urbana.

Expirat
Operations Specialist  -  Lime Technology Network S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close