Publicat 17 Sep 2020 | Reactualizat 27 Sep 2020 | Expiră 17 Oct 2020

Operational Specialist - Sea Department

3 posturi

Candidatul ideal

Pentru ca suntem in continua dezvoltare, avem nevoie de colegi noi in cadrul Departamentului Operational de transport maritim, pentru care am schitat urmatorul profil:

Absolvent al unei institutii de invatamant superior;
Foarte bune abilitati de comunicare si negociere;
Serios, punctual, organizat;
Cunostinte de MS Office, capacitate de analiza si sinteza;
Cunoasterea limbii engleze, scris si vorbit la nivel avansat ;
Capabil sa lucreze intr-un mediu activ si cu obiective bine stabilite;
Capabil sa isi planifice si sa coordoneze activitatea de birou;
Orientat spre rezultate si performanta.

Descrierea jobului

Ce responsabiliti vei avea:

  • Receptioneaza solicitarile de transport trimise de catre departamentul de vanzari Logitrans .
  • Analizeaza solicitarile de transport in concordanta cu rutele si specificatiile primite si genereaza solutii de logistica optime.
  • Clarifica si/ sau negociaza cu furnizorii de transport aerian cargo /maritime posibile solutii primite si/sau detalii contractuale specifice.
  • Pregateste ofertele de transport aerian cargo/maritim respectand politica generala a preturilor si incheie in numele Logitrans contracte cu furnizori .
  • Monitorizeaza derularea transporturilor si acorda consultanta si asistenta specializată clientilor pe tot parcursul transportului pana la livrarea efectiva a marfii transportate .
  • Menține si dezvolta o comunicare deschisa si o colaborare cat mai buna cu partenerii Logitrans existenți, atât în țară cât și în străinătate, prin furnizarea catre acestia de servicii de calitate la standardele si în conformitate cu politica companiei.
  • Realizeaza diverse situatii referitoare la comenzile de transport si la partenerii de business cu care interactioneaza .


De ce sa lucrezi la noi:

Un mediu de lucru activ, alaturi de oameni responsabili si creativi
Cursuri de specializare, training-uri de perfectionare
Sustinerea proiectelor personale si profesionale, ascensiunea in cariera
Crearea de oportunitati privind locatia de lucru
Aprecierea si recompensarea loialitatii si performantei

Descrierea companiei

Cine suntem ?

Logitrans Romania este un brand.

Noi, cei de la Logitrans stim ca excelenta in organizatie vine pe fundamentul educatiei, responsabilitatii si pasiunii in domeniul in care activam. Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile Logitrans Romania, fiind baza pe care business-ul nostru a fost gandit.

In prezent, ne desfasuram activitatea in in birourile din Bucuresti, Constanta, Sibiu, Piatra Neamt si Bacau.
Prin combinarea transportului rutier cu cel maritim si aerian, suntem in gradul de a oferi clientilor nostri un serviciu complet de logistica, ce cuprinde pe langa transportul in sine si consultanta pentru documentatia vamala sau alte documente specifice, in functie de particularitatile legislative din tarile pe teritoriul carora aceste transporturi se desfasoara.

Scopul nostru este sa cream un viitor durabil si sigur pentru compania noastra. Astfel, misiunea noastra este sa oferim in domeniul transportului si al logisticii o altfel de experienta a serviciului de clienti, sa determinam cresterea economica a oamenilor, partenerilor si comunitatilor in care ne desfasuram activitatea prin sediile noastre. Intelegem impactul pe care il avem asupra celor din jur si vrem ca amprenta noastra sa conteze.

Investim in oameni, pentru ca in spatele serviciilor sunt oameni. Excelenta serviciului de logistica oferit de Logitrans este rezultatul direct al unei bune pregatiri a oamenilor nostri, sistemul nostru intern de training aducand cu sine o buna asimilare a cunostintelor teoretice si practice direct in campul muncii, eficientizand la maxim perioada de pregatire a oamenilor noi intrati in companie.

Dacă vrei și tu să ai oportunitatea de a face parte din organizatia noastra, trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail : [email protected] .

Operational Specialist - Sea Department  -  LOGITRANS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close