Publicat 06 Iun 2019 | Reactualizat 19 Iun 2019 | Expiră 06 Iul 2019

Operational Specialist on Air and Sea Department

4 posturi

Candidatul ideal

Pentru ca suntem in continua dezvoltare, ne marim echipa si cautam colegi noi pentru Departamentul Operational de maritim si aerian .
Am schitat urmatorul profil care descrie in linii mari ce cautam noi, la noul nostru coleg si ce va presupune jobul pentru care aplica:

Absolvent al unei institutii de invatamant superior
Foarte bune abilitati de comunicare si negociere
Serios, punctual, organizat
Bune cunostinte de MS Office -Excel, Word, Outlook - necesare operarii , comunicarii si raportarii
Fluent in limba engleza, scris si vorbit - cunosterea la nivel mediu a unei alte limbi constituie un avantaj
Capabil sa lucreze intr-un mediu activ si cu obiective bine stabilite
Capabil sa isi planifice si sa coordoneze activitatea de birou
Orientat spre rezultate si performanta

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Receptioneaza solicitarile de transport trimise de catre departamentul de vanzari Logitrans
Analizeaza solicitarile de transport in concordanta cu rutele si specificatiile primite si genereaza solutii de logistica optime
Clarifica si/ sau negociaza cu furnizorii de transport aerian cargo /maritime posibile solutii primite si/sau detalii contractuale specifice
Pregateste ofertele de transport aerian cargo/maritim respectand politica generala a preturilor si incheie in numele Logitrans contracte cu furnizori
Monitorizeaza derularea transporturilor si acorda consultanta si asistenta specializată clientilor pe tot parcursul transportului pana la livrarea efectiva a marfii transportate
Mentine si dezvolta o comunicare deschisa si o colaborare cat mai buna cu partenerii Logitrans existenti, atat în tara, cat si în strainatate, prin furnizarea catre acestia de servicii de calitate la standardele si în conformitate cu politica companiei;
Analizeaza activitatea zilnica si propune masuri de imbunatatire a acesteia
Participa la realizarea politicilor și obiectivelor referitoare la calitate stabilite de Logitrans
Realizeaza diverse situatii referitoare la comenzile de transport si la partenerii de business cu care interactioneaza
Participa activ la diverse proiecte de dezvoltare/traininguri/team building prin impartasirea cunostintelor, ideilor si opiniilor cu restul echipei.


De ce sa lucrezi la noi? Pentru ca iti oferim:

Un mediu de lucru activ, alaturi de oameni responsabili si creativi
Cursuri de specializare, training-uri de perfectionare
Sustinerea proiectelor personale si profesionale, ascensiunea in cariera
Crearea de oportunitati privind locatai de lucru
Aprecierea si recompensarea loialitatii si a performantei

Descrierea companiei

Logitrans Romania este un brand.

Noi, cei de la Logitrans stim ca excelenta in organizatie vine pe fundamentul educatiei, responsabilitatii si pasiunii in domeniul in care activam. Aceasta filozofie este proiectata catre serviciile Logitrans Romania de transport maritim, aerian si rutier, fiind baza pe care business-ul nostru a fost gandit.

In prezent , ne desfasuram activitatea in sediul central de la Piatra Neamt si in birourile operationale din Bucuresti, Sibiu, Bacau si Iasi.

Scopul nostru este sa cream un viitor durabil si sigur pentru compania noastra. Astfel, misiunea noastra este sa oferim in domeniul transportului si al logisticii o altfel de experienta a serviciului de clienti, sa determinam cresterea economica a oamenilor, partenerilor si comunitatilor in care ne desfasuram activitatea prin sediile noastre. Intelegem impactul pe care il avem asupra celor din jur si vrem ca amprenta noastra sa conteze.

Investim in oameni, pentru ca in spatele serviciilor sunt oameni. Incurajam inovatia si implicarea si ii sustinem in proiectele lor atat pe plan personal, cat si profesional, pentru ca avem incredere in loialitatea si talentul lor.

Dacă vrei și tu să ai oportunitatea de a face parte din povestea noastra, trimite-ne CV-ul tău la adresa de email : cariere@logitrans-romania.com , împreună cu răspunsul la întrebarea: Care consideri ca este cea mai mare reusita a ta?

Operational Specialist on Air and Sea Department  -  LOGITRANS