Publicat 07 Oct 2013 | Expiră 08 Nov 2013

On - site Support Specialist (perioada determinata - 1 an)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Noi credem ca ceea ce defineste cel mai bine o cariera la Coca-Cola HBC Romania este pasiunea pentru excelenta, iar excelenta inseamna zambet, culoare, energie, efervescenta si talent. Talentul de a fi curios, de a pune intrebari, de a invata continuu, de a cauta sa te dezvolti permanent, de a fi mereu invingator. Acestea sunt valorile organizatiei noastre, pe care le vei regasi la oricare dintre noi.

O cariera in  Coca-Cola HBC Romania se construieste plecand de la niste premise foarte simple: reactie rapida, flexibilitate, orientare catre obtinerea de rezultate si entuziasm. Sigur te numeri printre cei care au aceste calitati. Trebuie doar sa accepti provocarea de a ni te alatura, caci drumul poate fi solicitant, iar viteza ametitoare. O sa iti placa fiecare minut petrecut alaturi de noi!

Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, asigura pentru produsele Coca-Cola imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational, fiind lider pe piata bauturilor non-alcoolice. 

Vino sa ne cunoastem pe www.cchbcjobs.ro!
Ai aplicat
Expirat
On - site Support Specialist (perioada determinata - 1 an)  -  Coca-Cola HBC Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close