Ofiter Suport Operational KYC

Raiffeisen Bank - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Echipa noastra de KYC -Inrolare si suport clienti din Centrul Operational Brasov este in plina dezvoltare si joaca un rol esential in strategia Raiffeisen Bank.
Ne dorim minim 1 an experienta bancara relevanta - cunostinte despre procesul de inrolare/actualizare date clienti PF&PJ sunt un avantaj
Studii superioare finalizate profil economic/juridic
Abilitati de: analiza-sinteza-decizie, organizare, comunicare, lucrul in echipa
Cunostinte tehnice: CRM, ICBS
Limba engleza: nivel mediu/avansat

Descrierea jobului

- La momentul solicitarii continuarii relatiei de afaceri cu un client in risc ridicat, precum si la actualizarea datelor acestuia, efectuare verificari, analiza informatii - Service Request standard aferente procesului de actualizare date clienti PF&PJ cu grad de risc ridicat (verificari baze de date publice in scopul detectarii informatiilor negative, entitati supuse sanctiunilor international sau persoanelor expuse politic)
- Urmare verificarilor si analizei informatiilor, avizarea continuarii relatiilor de afaceri cu clientii cu risc ridicat si finalizarea procesului aferent in CRM
- Efectueaza verificarile specifice in legatura cu clientii care sunt identificati in urma scanarilor on-line si off-line, cu nume/denumiri similare cu persoanele din listele negre/listele de sanctiuni/PEP si ia decizii privind masurile de prudentialitate aplicate acestora (Alerte fals-pozitive Norkom PEP / Sanctions ONLINE/BATCH si tratarea Service Request aferente)
- Blocarea conturilor sau a fondurilor, dupa caz, la solicitarea DPT AML/Antifrauda
- Punct unic de contact pentru rețeaua de agentii pentru problemele zilnice ale KYC (documentația clientului la înscriere / actualizare, introducerea datelor în CRM etc.).
- Asigura indeplinirea indicatorilor stabiliti prin obiectivele echipei
- Executa orice alta sarcina legata de fluxul firesc al activitatii si misiunea postului.

Descrierea companiei

În Raiffeisen Bank selecția și promovarea oamenilor se bazează exclusiv pe baza competențelor. Suntem deschiși către diversitate și nediscriminare și încurajăm includerea tuturor angajaților, pentru un mediu de lucru eficient, creativ și plăcut, cu o balanță echilibrată între muncă și viața personală!

În banca noastra, profilul angajatului ideal nu ține cont de vârstă, ci de entuzisam și pasiune, nu ține cont de religie, ci de dorința de a învăța, nu ține cont de gen, ci de profesionalism, nu ține cont de etnie, ci de aptitudini și competențe! Cu cât suntem mai diferiți, cu atât mai multă valoare putem crea împreun

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere.

Istoricul si experienta grupului, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui aspiratiile in realitate. Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute.

Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere, solutia iti apartine!

Acceseaza www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre noi si oportunitatile de cariera.

Raiffeisen Bank brings to Romania over 130 years of Raiffeisen Zentralbank Österreich AG' s banking tradition based on accessibility, efficiency and trust.

The Group's history and experience, its resources, its focus on quality and customer needs satisfaction are going to provide support for affirming your talent and are going to empower your aspirations/desires become reality. If you are solution oriented, responsible and passionate about your work, you can succeed by a professional team's side where your merits will be acknowledged.

Become responsible for developing your own career, the answer is in your hands!

Submit to www.raiffeisen.ro and find out more details about us and about the job opportunities within the company.

Publicat 22 feb. 2022 Reactualizat 28 iun. 2022 Expiră 15 iul. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.