Ofiter Suport Finantari Sindicalizate, Bucuresti

BT - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu 100 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dragi candidati,

Suntem in cautarea unei noi persoane care sa se alature echipei din Departamentul de Finantari Structurate, Bucuresti.
Pentru a putea aplica pentru acest post este Obligatoriu sa ai minim 18 luni in banking, intr-o pozitie similara.

Ofiterul Suport Finantari Sindicalizate face parte din echipa dedicata tranzactiei sindicalizate si, sub supervizarea Specialistului de Finantari Sindicalizate / Sef Serviciu Finantari Sindicalizate contribuie la toate etapele procesului de creditare aferent finantarilor sindicalizate (originare, structurare, analiza si aprobare interna, implementare si modificari pe durata de viata) si asista Specialistul Finantari Sindicalizate / Sef Serviciu Finantari Sindicalizate in realizarea cu succes a acestor etape. Ofiterul Suport Finantari Sindicalizate va indeplini acele sarcini de serviciu alocate de Specialistul Finantari Sindicalizate / Sef Serviciu Finantari Sindicalizate si sub supervizarea directa acestuia din urma.
Pentru a te potrivi cu acest post ne-ar placea sa ai:

Competente necesare postului:

Pregatirea profesionala: studii economice superioare; buna cunoastere a produselor de creditare; minim 5 ani experienta in domeniul creditarii persoane juridice intr-o institutie financiara si cel putin 2 ani in sectorul large corporate (experienta relevanta privind creditele sindicalizate reprezinta un plus); cunoasterea LMA standard / excelenta intelegere a conditiilor / clauzelor contractuale; exprimare fluenta (scris si citit) in limba engleza; experienta cu privire la intregul proces de aprobare, implementare si monitorizare al unei tranzactii de creditare reprezinta un plus.

Competente personale:

Capacitatea de intelegere si implementare a diferitelor procese si fluxuri; atentie la detalii; orientare inspre rezultat; gandire structurata; capacitate de sinteza; abilitati organizatorice; cunostiinte foarte bune de utilizare a calculatorului (Word, Excel, Power Point, utilizarea platformelor externe tip DebtDomain); abilitatea de comunicare intr-o maniera directa si structurata.

Descrierea jobului

Ce face un Ofiter Suport Finantari Sindicalizate:

Asista si acorda suport Specialistului Finantari Sindicalizate / Sefului Serviciu Finantari Sindicalizate in urmatoarele:

pregatirea diferitelor materiale referitoare la tranzactia sindicalizata si care urmeaza a fi distribuite diferitelor banci invitate (teaser, information memorandum, team credentials, etc)

intocmirea partii aferente din referatul de credit pentru finantarea clientilor ce beneficiaza de credite sindicalizate, pentru care va colabora cu Analistul Large Corporate si Relationship Manager (acolo unde este cazul);

pregatirea materialului de sustinere necesar, ori de cate ori apar solicitari din partea clientului si care implica amendamente ale conditiilor contractuale, inclusiv fara a se limita la suplimentarea facilitatii de credit, modificarea maturitatii sau a graficului de rambursare, modificari ale structurii de garantii, alte modificari ale conditilor contractuale, emiterea de acorduri.

revizuirea documentelor de finantare aferente tranzactiei sindicalizate si verifica daca documentele de finantare reflecta in mod corespunzator conditiile si termenii aprobarii

confirmarea conditiilor precedente / subsecvente aferente tranzactiei sindicalizate care intra in responsabilitatea Departamentului Finantari Structurate pentru creditele sindicalizate

comunicarea cu diferiti participanti implicati in fluxul tranzactiilor sindicalizate, atat intern cat si extern (client, banci participante, case de avocatura, alti consultanti externi)

Daca vrei sa incepi journey-ul in BT, te rugam sa iti trimiti cv-ul, specificand postul pentru care doresti sa aplici sau sa recomanzi pe cineva cu expertiza relevanta postului, la adresa de e-mail: diana.tudor@btrl.ro pana in data de 25/02/2022.


Succes!

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) a inceput acum 25 de ani la initiativa unor oameni de afaceri clujeni, orientandu-si activitate spre sectorul IMM. In present, este cel mai mare grup financiar din Romania cu peste 2 milioane de operatiuni zilnic.

Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari. Banca Transilvania se ghideaza dupa 4 mari valori: respect fata de oameni si aspiratiile lor, responsabilitate - cunoscandusi foarte bine rolul in relatia cu clientii, actionarii si societatea, curaj – merge intotdeauna mai departe si prietenie – furnizand mereu zamBT.

Banca Transilvania este organizata pe patru linii principale de business ( corporate, IMM, retail și Divizia pentru Medici ) si are peste 3 milioane de clienti, aproape 500 de sedii in 180 de orase si peste 7.000 de colegi in echipa. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Este singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017. Banca Transilvania pune pret pe incredere si oameni sustinand persoanele ce au curaj sa faca lucrurile diferit pentru ca doar asa ideile sunt valorificate, lucrurile sunt bine facute si visele implinite.

Vino si tu in Banca oamenilor intreprinzatori si ofera zamBT clientilor nostri.

Film Cristina Burtoi:

Embeded:

Film Andreea Roaua:

Embeded:

Film Ramona Oprea:

Embeded:

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 2 mar. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.