Ofiter Suport Comercial - BT Direct IFN SA

BT Diect IFN SA - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cunostinte de operare a calculatorului, utilizare pachet Microsoft Office
Studii superioare finalizate
Cunostinte de limbi straine (engleza) constituie avantaj
Cunostinte minime in domeniul financiar
Abilitati de comunicare / relationare, spirit de echipa, simtul umorului

Descrierea jobului

Intocmirea si transmiterea rapoartelor de monitorizare a activitatilor din cadrul Diviziei Comercial
Livrarea informatiilor recurente agreate
Reconcilierea platilor efectuate de catre comerciantii parteneri, plati aferente creditelor finantate de catre societate
Comunicarea cu partenerii si colegii din cadrul diviziei pentru a raspunde solicitarii acestora si pentru a identifica solutii adecvate

Descrierea companiei

BT Direct IFN SA este o institutie financiara nebancara fondata in ianuarie 2003 si este membra a Grupului Financiar Banca Transilvania.
In ultimii ani compania si-a orientat activitatea spre creditele de nevoi personale, credite oferite prin unitatile Bancii Transilvania si prin societatile de brokeraj partenere.
In cei peste 15 ani de existenta compania a incercat prin produsele financiare promovate sa ofere potentialilor clienti un credit simplu, rapid, fara costuri ascunse. Ofera profesionalism, solutii etice si adaptate nevoilor clientilor respectand toate standardele de calitate si performanta pentru serviciile oferite. Detine solutii tehnice complexe si dedicate activitatii de creditare, sisteme care asigura confidentialitatea, securitatea si back-ul informatiilor.

Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 20 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.