Ofiter Junior Administrare credite (Back Office)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti atent la detalii, disciplinat si organizat?
Esti o persoana rapida in actiuni si eficienta?
Nu ai avut ocazia sa lucrezi pana acum si iti doresti sa iti dezvolti o cariere in domeniul financiar-bancar?
Te avantajeaza un program care combina lucrul de la birou cu lucrul de acasa?

BCR Social Finance iţi ofera posibilitatea sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti, sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme de lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional.

Profilul candidatului:
- studii superioare cu specializare in stiinte economice
- atentie ridicata la detalii
- abilitati de organizare si gestionare a termenelor limita
- dinamism, flexibilitate si eficienta
- abilitati dezvoltate de operare calculator
- atitudine pozitiva si orientare spre rezultate

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- efectueaza verificarile la Biroul de credit (BC), Centrala Riscurilor Bancare (CRC), Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare (AEGRM) si Registrul Comertului (RECOM) pentru toate cererile de credit
- asigura verificarea si organizarea aplicatiilor de credit trimise pentru analiza
- asigura pregatirea, arhivarea si inchiderea contractelor de credit
- asigura inregistrarea in sistemul informatic a contractelor de credit, a actelor aditionale si a modificarilor contractelor de credit dupa acordare
- asigura generarea avizelor initiale, de stingere si de prelungire in AEGRM

Beneficii:
- salariu lunar de 2000 lei la care se adauga tichete de masa in valoare de 300 lei
- program de lucru flexibil si program de work from home
- sansa de a incepe o cariera in domeniul financiar-bancar sub mentoratul unei echipe de colegi tineri si prietenosi
- apartenenta la o companie ce vizeaza in primul rand un impact social prin sustinerea dezvoltarii micilor intreprinzatori
- mediu de lucru dinamic si modern
- membru al unei echipe de profesionisti
- apartenenta la un mare grup international din domeniul financiar-bancar – BCR/Erste Group

Descrierea companiei

BCR Social Finance IFN S.A. este o institutie financiara nebancara (IFN), infiintata in octombrie 2009. In prezent ea reprezinta asocierea dintre good.bee Holding GmbH (51%) si Banca Comerciala Romana S.A. (49%). BCR Social Finance este supusa legislatiei specifice si regulamentelor emise de catre si sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei.

good.bee Holding GmbH (www.goodbee.com) este componenta de incluziune financiara a Grupului Erste (60%) si Fundatiei ERSTE (40%). Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 dupa numarul de clienti si banca nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

De-a lungul celor aproape 200 de ani de existenta, Grupul Erste a mentinut constant o componenta sociala semnificativa in activitatile sale. Simplul fapt ca cel mai mare actionar in cadrul grupului Erste a fost si este Fundatia ERSTE demonstreaza pastrarea acestei identitati.

MISIUNE

Ne dorim sa sprijinim oamenii intreprinzatori sa isi desfasoare si sa isi dezvolte activitatile care le aduc profit, prin acces la micro-credite, contribuind astfel la bunastarea lor, dar si a comunitatilor din care acestia fac parte.

OBIECTIVE

Obiectivul nostru principal este sa asiguram micilor intreprinzatori atat din zonele rurale cat si urbane acces la servicii financiare de calitate atunci cand au nevoie, intr-un mod simplu, flexibil si rapid, pentru a-si dezvolta cu succes activitatile.

Publicat 27 sept. 2021 Reactualizat 25 oct. 2021 Expiră 27 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.