Publicat 31 Ian 2019 | Expiră 03 Mar 2019

Ofiter de Cont

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te asteptam cu drag la noi daca:

Esti absolvent de studii superioare, de preferinta in domeniul economic;
Ai experienta in domeniul bancar in activitati specifice de front office;
Esti interesat de dezvoltare profesionala si specializare in domeniul bancar. Esti orientat catre interactiunea cu clientii, ai abilitati de vanzare si esti obisnuit sa lucrezi intr-un sistem riguros, bazat pe performanta si atingerea obiectivelor;
Ai abilitati foarte bune de comunicare si usurinta in utilizarea PC-ului.

Descrierea jobului

Alatura-te echipei noastre pe pozitia de Ofiter de Cont!

In acest rol, vei asimila cunostintele necesare pentru a desfasura atat tranzactii cat si activitati de creditare pentru clientii persoane fizice.
Vei fi in contact cu clientii din acest segment pentru a efectua operatiunile specifice sau a le recomanda servicii sau produse potrivite nevoilor lor.

Vei promova produsele si serviciile destinate clientilor persoane fizice in conformitate cu standardele de calitate ale bancii.
Vei efectua operatiuni in contextul procesului de vanzare; dar si tranzactii cu si fara numerar pentru clientii bancii, persoane fizice sau juridice, in conformitate cu normele si procedurile in vigoare (instrumente de plata de credit si debit in lei, ordine de plata in valuta cecuri, comerciale si necomerciale, etc).

Descrierea companiei

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere.
Istoricul si experienta grupului, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui aspiratiile in realitate. Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute.
Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere, solutia iti apartine!
Acceseaza www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre noi si oportunitatile de cariera.
Raiffeisen Bank brings to Romania over 130 years of Raiffeisen Zentralbank Österreich AG' s banking tradition based on accessibility, efficiency and trust.
The Group's history and experience, its resources, its focus on quality and customer needs satisfaction are going to provide support for affirming your talent and are going to empower your aspirations/desires become reality. If you are solution oriented, responsible and passionate about your work, you can succeed by a professional team's side where your merits will be acknowledged.
Become responsible for developing your own career, the answer is in your hands!

Expirat
Ofiter de Cont  -  Raiffeisen Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close