Publicat 07 Ian 2019 | Expiră 07 Feb 2019

Ofiter de Cont -Com. Pantelimo/ Selgros (L-D: 10:00-18:00)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Alatura-te echipei noastre pe pozitia de Ofiter de cont!

In acest rol, vei asimila cunostintele necesare pentru a desfasura atat tranzactii cat si activitati de creditare pentru clientii persoane fizice. Vei fi in contact cu clientii din acest segment pentru a efectua operatiunile specifice sau a le recomanda servicii sau produse potrivite nevoilor lor.
Vei promova produsele si serviciile destinate clientilor persoane fizice in conformitate cu standardele de calitate ale bancii.
Vei efectua operatiuni in contextul procesului de vanzare; dar si tranzactii cu si fara numerar pentru clientii bancii, persoane fizice sau juridice, in conformitate cu normele si procedurile in vigoare (instrumente de plata de credit si debit in lei, ordine de plata in valuta cecuri, comerciale si necomerciale, etc).


Stim ca esti potrivit daca...

• Esti absolvent de studii superioare, de preferinta in domeniul economic;
• Ai experienta in domeniul bancar in activitati specifice de front office;
• Esti interesat de dezvoltare profesionala si specializare in domeniul bancar. Esti orientat catre interactiunea cu clientii, ai abilitati de vanzare si esti obisnuit sa lucrezi intr-un sistem riguros, bazat pe performanta si atingerea obiectivelor;
• Ai abilitati foarte bune de comunicare si usurinta in utilizarea PC-ului;

Expirat
Ofiter de Cont -Com. Pantelimo/ Selgros (L-D: 10:00-18:00)  -  Raiffeisen Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close