Ofiter Credite magazine Altex si Media Galaxy

CREDEX - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Candidatul ideal va fi o persoana dinamica, serioasa, organizata, atenta, punctuala, persuasiva, dornica sa se afirme, sa invete lucruri noi, cu bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala.
- Studiile superioare constituie un avantaj.
- Va avea bune cunostinte operare PC: Word, Excel​

Descrierea jobului

- promovarea produselor financiare Credex pe baza unui plan de activitate stabilit in prealabil impreuna cu Sales Manager-ul
- consilierea clientilor, oferirea unor solutii financiare acestora
- preluarea unor informatii minime de la client si prelucrarea lor in sistem
- semnarea contractelor de credit

Descrierea companiei

Credex este o companie infiintata in anul 2005 si are ca activitate principala intermedierea de credite de consum in retetele de magazine Altex si Media Galaxy din toata tara.
In prezent Credex are o forta de vanzari formata din peste 170 de angajati care asigura serviciul de creditare pentru bunuri de consum, la nivel national, in magazinele Altex si Media Galaxy.
De asemenea Credex asigura serviciul de finantare pentru magazinele online www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro oferind o experienta usoara pentru client. Acesta nu trebuie sa se deplaseze la banca sau magazin pentru as achizitiona produsele in rate, totul se desfasoara in mediul online.
Credex asigura Servicii de calitate, oferind o experienta placuta si usoara clientiilor Altex si Media Galaxy care iti achizitioneaza produse in rate.
Credex face parte din grupul Altex care este liderul pietei de retail electro-IT din Romania.
Publicat 29 sept. 2021 Reactualizat 27 oct. 2021 Expiră 29 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos