Publicat 30 Iun 2019 | Reactualizat 28 Iul 2019 | Expiră 31 Iul 2019

Ofiter Credite magazine Altex si Media Galaxy

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Candidatul ideal va fi o persoana dinamica, serioasa, organizata, atenta, punctuala, persuasiva, dornica sa se afirme, sa invete lucruri noi, cu bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala.
- Studiile superioare constituie un avantaj.
- Va avea bune cunostinte operare PC: Word, Excel​

Descrierea jobului

- promovarea produselor financiare Credex pe baza unui plan de activitate stabilit in prealabil impreuna cu Sales Manager-ul
- consilierea clientilor, oferirea unor solutii financiare acestora
- preluarea unor informatii minime de la client si prelucrarea lor in sistem
- semnarea contractelor de credit

Descrierea companiei

Credex este o companie infiintata in anul 2005 si are ca activitate principala intermedierea de credite de consum in retetele de magazine Altex si Media Galaxy din toata tara.
In prezent Credex are o forta de vanzari formata din peste 170 de angajati care asigura serviciul de creditare pentru bunuri de consum, la nivel national, in magazinele Altex si Media Galaxy.
De asemenea Credex asigura serviciul de finantare pentru magazinele online www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro oferind o experienta usoara pentru client. Acesta nu trebuie sa se deplaseze la banca sau magazin pentru as achizitiona produsele in rate, totul se desfasoara in mediul online.
Credex asigura Servicii de calitate, oferind o experienta placuta si usoara clientiilor Altex si Media Galaxy care iti achizitioneaza produse in rate.
Credex face parte din grupul Altex care este liderul pietei de retail electro-IT din Romania.

Expirat
Ofiter Credite magazine Altex si Media Galaxy  -  CREDEX

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close