Ofiter Conformitate (AML) - perioada determinata

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Esti absolvent/a de studii superioare;
- Cunoasti limba engleza la nivel mediu spre avansat (scris si conversational);
- Ai cunostinte avansate de utilizare a calculatorului;
- Ai o atitudine proactiva si detii spirit de initiativa;
- Ai capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii.

Descrierea jobului

In acest rol de Ofiter Conformitate AML vei avea oportunitea de a face parte din Divizia Conformitate, din Sediul Central Bucuresti, cladirea Phoenix Tower. Salariul lunar pentru rolul de Ofiter Conformitate AML porneste de la 8.000 brut - in functie de experienta profesionala si gradul de potrivire cu cerintele rolului.

- Vеi еfеctua controalе аsuprа opеratiunilor clientilor din prisma respеctarii normelor de cunoastere а clientеlei, prevеnirii spalarii banilor si combаterii utilizаrii sistemului bancаr pentru finantarea actiunilor teroriste;
- Vei gestiona relatia cu sucursalele indeosebi pe deschiderile de cont, dar si in monitorizarea tranzactiilor clientilor;
- Vei raspunde la adresele de solicitare informatii venite din partea autoritatilor cu privire la cunoasterea clientelei, prevenirea si combaterea infractiunilor de spalare a banilor;
- Vei raspunde in termenele solicitate la chestionarele privind cunoasterea clientelei si prevenirea spalarii banilor care sunt transmise de bancile partenere;
- Vei intocmi si transmite bancilor corespondente chestionare privind cunoasterea clientelei in scopul prevenirii spalarii banilor si finantarii terorismului;
- Vei gestiona relatia cu entitatile partenere (banci, Visa/Mastercard) pentru schimbul de informatii legat de KYC;
- Vei evalua deschiderile de cont din perspectiva aplicarii prevederilor legale in materie de cunoastere a clientelei, inclusiv in ceea ce priveste clientii fintech, precum si cei ce activeaza in domeniul intermedierii financiare.

Ce iti oferim:
Salariul lunar porneste de la 8.000 brut.

Beneficii legate de timp
- Program flexibil, inclusiv ”Late Monday & Early Friday”;
- Liber de ziua ta de nastere;
- Concediu de studii;
- Concediu sabatic, la implinirea a 5 ani in organizatie.

Beneficii financiare si abonamente
- Tichete de vacanta (3,000 lei);
- Tichete de masa (20 lei/zi);
- Prime de sarbatori;
- Abonament medical la clinica privata premium Sanador;
- Abonament la Bookster;
- Pensie privata;
- Ajutor pentru evenimente deosebite;
- Costuri si dobanzi speciale la toate serviciile bancare.

Programe de dezvoltare personala si profesionala:
- Campionate de discursuri - Libra Voices;
- Sesiuni de dezbateri – Debatable;
- Programe sportive - Libra Energize;
- Programe culturale - Libra Cultural;
- Cursuri de dezvoltare personala, profesionala si de wellbeing.

Daca rolul ti se potriveste, da-ne de veste 😊 Noi evoluam rapid. Si tu poti!

Descrierea companiei

Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii. Suntem o echipă tânără şi dinamică. La noi vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.

Libra Internet Bank, parte a grupului American de investitii New Century Holdings (NCH), reprezinta o institutie financiar bancara infiintata in anul 1996 si operationala din anul 1997.

Libra Internet Bank mizeaza pe rapiditate in procesarea solicitarilor si operatiunilor bancare, pe crearea unuia din cele mai moderne si dinamice servicii de Internet Banking dar si pe lansarea de produse premiate, sistem de plati online LibraPay, Access investigator si multe altele, consolidandu-si astfel strategia de “banca a internetului” inca din anul 2011.

Ne remarcam in peisajul bancar din Romania prin orientarea spre inovatie, spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea de produse si servicii bancare bazate pe Internet si adaptate secolului XXI. Libra Internet Banking si-a castigat increderea celor mai exigenti reprezentanti ai societatii si mediului de afaceri, fiind prima banca din tara noastra ce are la baza conceptul de “bancher pe care il cunosti”, abordand printr-o strategie de nisa segmentul medical si IMM, iar apoi alte profesii liberale si companii medii si mari. Scopul principal al bancii este excelenta in afaceri, motiv pentru care ne angajam sa generam valoare durabila clientilor si ne straduim permanent sa le oferim accesibilitate la servicii ireprosabile, gandind in viitor si autodepasindu-ne.

Pentru noi, clientul reprezinta cea mai importanta valoare, motiv pentru care incercam sa il cunoastem cat mai bine si sa fim permanent atenti la nevoile si cerintele sale pentru a-i putea oferi servicii si produse de o calitate superioara in comparatie cu cele disponibile pe piata bancara. Suntem profesionosti si exigenti cu noi insine, suntem perfectionisti si auto-didacti si ne dorim ca fiecare client Libra Internet Banking sa plece incantat de produsele si serviciile oferite.

Te asteptam alaturi de echipa noastra!

Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 17 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.