Ofiter Bancar Retail

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un nou coleg/a care sa se alature echipei noastre dе vanzari produse bancare pentru Persoane Fizice.

Ne dorim sa ai:
- Experienta anterioara in banca - minim 6 luni;
- Studii superioare in domeniul economic;
- Abilitati dе negociere, sa fii orientat catre client si rezultate;
- Dinamism si spirit dе echipa;
- Sa-ti doresti sa dezvolti un portofoliu dе clienti;
- Disponibilitate pentru deplasari in afara sucursalei, in scopul cresterii vanzarilor.

Descrierea jobului

Ce vа trebui sа faci?
- Sа crеsti si sa mentii portofoliului dе cliеnti pеrsoаne fizice existеnti ;
- Sа promovеzi produsеlor de crеditаre persoanе fizice, cross-sеll, follow-up;
- Sa idеnditifici nеvoilе clientilor in vederea oferirii celei mai bune solutii;
- Sa oferi consultanta clientilor existenti din portofoliu sau celor prospecti, cu privire la serviciile bancii.
- Sa analizezi si sa propui produse si servicii care corespund nevoilor clientilor;
- Sa efectuezi operatiuni bancare pentru segmentul de clientela aferent;
- Vei fi Back-up pentru efectuarea operatiunilor cu numerar.

Descrierea companiei

Banca Românească, parte a Grupului EximBank, cu acționar majoritar statul român, oferă produse și servicii retail și corporate, de 28 de ani, prin cele peste 90 de sucursale. Banca s-a remarcat anul acesta printr-un răspuns rapid la nevoile comunității, acordând primul credit în Programul IMM Invest și fiind între primele bănci care au susținut cadrele medicale prin Pachetul Nobil.
Banca Românească a fost înfiinţată în anul 1992 ca bancă comercială universală, în totalitate cu capital privat, lărgindu-şi treptat gama de produse şi servicii, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.
Începând cu septembrie 1996, banca a devenit primul agent Western Union din România. Pentru prima dată în România, o bancă a fost implicată în servicii de transfer electronic de bani în toată lumea. În 1996, banca oferea aceste servicii prin 6 locaţii, acum fiind oferite prin 169 de locaţii în întreaga ţară.
Conducerea pe baze prudenţiale este evidenţiată de iniţiativa conducerii băncii de a încheia poliţe de asigurare pe piaţa londoneză de asigurări, sub egida grupului Lloyd's, începând cu anul 1997. În consecinţă, Banca Românească a fost prima bancă românească asigurată împotriva riscurilor de fraudă, erori şi omisiuni.
În 1999, Fondul Româno-American de Investiţii a preluat pachetul majoritar, Banca stabilind parteneriate cu instituţiile financiare internationale, ceea ce i-a permis susţinerea întreprinderilor mici si mijlocii româneşti.
În octombrie 2003, National Bank of Greece a achiziţionat de la Fondul Româno-American de Investiţii 81.65% din capitalul social al Băncii Româneşti, devenind astfel acţionar majoritar.
Începutul anului 2020 a marcat o nouă schimbare în acționariatul băncii, EximBank achiziționând 99.279% din capitalul social de la NBG.
Banca Românească şi-a îmbunătăţit constant gama de produse şi servicii în vederea dezvoltării activităţii, atragerii de noi clienţi, dar şi loializării celor existenţi prin campanii de promovare şi produse competitive.
Politica băncii este de a-şi dezvolta canalele de distribuţie a serviciilor şi produselor şi de a-şi îmbunătăţi permanent activitatea, menţinând în acelaşi timp o abordare prudentă din punct de vedere al riscului.

Publicat 11 oct. 2021 Reactualizat 29 nov. 2021 Expiră 4 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.