Officer, Credit Control

Vodafone Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

La Vodafone,vei gasi echipa, informatiile si resursele care te vor stimula sa-ti pui in valoare cunostintele si talentul.
Suntem o echipa unita care are drept scop oferirea unei experiente pozitive clientilor in functie de nevoile fiecaruia.

Ne dorim ca noul nostru coleg sa aiba foarte bune abilitati de negociere si comunicare, de organizare si prioritizare a activitatilor, dar si a timpului de lucru. Ne-ar placea sa acorde o importanta majora detaliilor, sa fie un un ascultator si un excelent negociator.

Descrierea jobului

Responsabilitatile principale pentru activitatea pe care pozitia de Officer, Credit Control o implica sunt strans legate de:
  • Monitorizarea zilnica a tuturor conturilor alocate, persoane fizice, fiind asigurata tratarea fiecărui segment al clientelei conform standardelor de calitate stabilite;
  • primirea apelurilor de la clienţi si furnizarea informaţiilor catre persoanele fizice privind limita de creditare, condiţiile contractuale, cererile de rambursare; aplicarea tehnicilor de negociere si de recuperare a datoriilor, la standardele de calitate stabilite;
  • tratarea proactiva a situatiilor incadrate in procedura de bill shock, urmarindu-se atat recuperarea eventualelor costuri, dar oferindu-se si o experienta memorabila clientului;
  • revizuirea criteriilor de evaluare a clientilor pentru a rafina evaluarea comportamentului clientilor.

Descrierea companiei

At Vodafone, we’re working hard to build a better future. A more connected, inclusive and sustainable world. As a dynamic global community, it's our human spirit, together with technology, that empowers us to achieve this.

We challenge and innovate in order to connect people, businesses, and communities across the world. Delighting our customers and earning their loyalty drive us, and we experiment, learn fast and get it done, together.

With us, you can be truly be yourself and belong, share inspiration, embrace new opportunities, thrive, and make a real difference.

Togheter we can

Publicat 28 apr. 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 28 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.