Office Manager

Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Sweet Gallery Partners Romania, filiala a Sweet Gallery Polonia, cauta o colega sau un coleg pentru a lucra in biroul nostru din Romania ( Bragadiru).
Sunt necesare cunoștințe de limba engleza și română. Limba poloneza va constitui un avantaj.

Descrierea postului:
- lucrul cu documentația zilnica,
- emiterea de facturi,
- intretinerea si actualizarea bazei de date, furnizori si clienti
- contact prin e-mail/telefon cu clientii companiei,
- suport administrativ pentru birou,
- sprijin in activitatile celorlalti membri ai echipei.

Lucrați într-o echipă mică și prietenoasă din România și colaborați cu colegii de la sediul central din Polonia.

Descrierea companiei

Ice and Roll & Cake and Roll este cea mai mare și cea mai recunoscută rețea de puncte de vânzare mobile din Europa, cu înghețată, deserturi, gofre și kurtosi crocanți.

Vânzările în formula take-away sunt un răspuns la stilul de viață tot mai rapid și la așteptările consumatorilor. Este un concept dezvoltat pentru tot parcursul anului, care oferă înghețată spiralată în sezonul de primăva­ră-vară și colaci în sezonul de toamnă-iarnă.

Punctele de vânzare Ice and Roll & Cake and Roll înseamnă, în primul rând, standarde ridicate de servicii și cea mai înaltă calitate a produselor, care sunt preparate pe loc în fața clienților. În acest moment, în toată Europa funcționează deja 650 de puncte de vânzare. Ele pot fi găsite în Polonia, România, Germania, Slovacia, Anglia, Austria și Spania.

Publicat 14 mai 2022 Expiră 13 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.