Publicat 23 Sep 2020 | Reactualizat 21 Oct 2020 | Expiră 24 Oct 2020

OFFICE MANAGER

1 post
Expirat
CERINȚE:

Experiență în contabilitate primară min. 2 ani (registrul de casă, gestionare avansuri numerar și deconturi de cheltuieli, întocmire facturi);
Studiile superioare economice finalizate reprezintă un avantaj;
Abilități dezvoltate de comunicare orală si scrisă, relaționale;
Cunoștințe solide Ms Office;
Cunoștințe de limba engleză nivel mediu sau avansat;
Persoană foarte organizată, capabilă să lucreze bine individual și în echipă;
Atitudine și ținută profesională, seriozitate, loialitate, punctualitate. RESPONSABILITĂȚI:

Întocmirea documentelor contabile primare;
Evidența computerizată a clienților și a contractelor aferente, facturare;
Redactarea de rapoarte, documente, comunicări;
Păstrarea și gestionarea relației cu furnizorii companiei;
Relaționarea/colaborarea cu echipa tehnică;
Întocmire și gestionare diverse documente, corespondențe, atât interne cât și în relația cu autoritățile și colaboratorii. Domeniul principal de activitate al grupului POPP & ASOCIAȚII este cel de proiectare în construcții, expertizare, consultanță şi de asistență tehnică în timpul execuției, ajungând în prezent o companie de top în acest segment de activitate. În scopul furnizării unui pachet de servicii integrat, în activitatea noastră se întâlnesc și studiile geotehnice, încercări de materiale pentru construcțiile existente și noi.Compania a cunoscut o ascensiune continuă impunându-se pe piață treptat, prin seriozitate şi profesionalism. Portofoliul său de proiecte este extrem de divers cuprinzând lucrări dificile (infrastructuri foarte adânci, de până la 6 subsoluri sau structuri dintre cele mai înalte, de până la 35 de etaje supraterane).Fiind recunoscută ca promotoare a tehnologiilor de vârf, compania își completează permanent portofoliul de servicii cu noi domenii, reprezentând un model pentru firmele concurente și partenere, fiind un generator de tendințe în piața construcțiilor.De-a lungul timpului, POPP & ASOCIAȚII a propus soluții şi tehnologii de pionierat în România (tehnologie de tip „top-down”, prima clădire de birouri cu amortizori seismici, prima lucrare de sprijinire a incintelor bazată pe tehnologia „jet-grouting”).Popp & Asociații Inginerie Geotehnică a fost înființată în anul 2007 ca o specialitate a grupului POPP & ASOCIAȚII pentru a răspunde cererii tot mai mari în domeniul ingineriei geotehnice. Firma colaborează permanent cu firma de proiectare structurală afiliată Popp &Asociații. Popp & Asociații Inginerie Geotehnică este responsabilă cu lucrări de proiectare, studii geotehnice, inginerie și asistență tehnică pentru investitori, pentru alte birouri de proiectare și firmele de construcții, precum și cu lucrări de monitorizare structurală, geotehnică și seismică.Personalul tehnic de la Popp și Asociații Inginerie Geotehnică sunt tineri ingineri, specialiști în domeniul inginerie geotehnică. Ei sunt îndrumați de către profesioniști cu experiență, care au proiectat, executat sau acordat asistență tehnică pentru un număr mare de construcții importante și care au efectuat lucrări de cercetare și au elaborat norme tehnice naționale, care au acționat în cadrul comitetelor tehnice naționale și internaționale.Compania se bazează în analizele realizate și soluțiile propuse pentru excavații și fundații pe un calcul avansat, prin utilizarea de programe performanțe, programe ce au la bază metodă elementului finit. Soluțiile propuse sunt analizate atât din punct de vedere al rezistenței și siguranței construcției, dar și din punct de vedere economic și tehnologic.
Expirat
OFFICE MANAGER  -  POPP & ASOCIATII INGINERIE GEOTEHNICA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close