Publicat 08 Feb 2021 | Reactualizat 08 Mar 2021 | Expiră 12 Mar 2021

Office Manager-experienta in HR si contabilitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o personala plina de energie si care stie ce inseamna sa fii office manager si in acelasi timp, o persoana pe care toti isi pot pune baza.
Cineva care si in zilele proasta ii poate face pe ceilalti sa se simta bine, suntem in cautarea unei persoane care vrea sa ia o responsabilitate mare in familia noastra.

Descrierea jobului

Cautam o persoana care stie sa faca din toate, care stie ce inseamna responsabilitati si care poate face mai multe task-uri in acelasi timp.
Candidatul ideal trebuie:
- Sa stie ce inseamna sa fii Office Manager. Tot ce include de necesitatiile biroului vor fi discutate si aduse Administratorului pentru aprobare.
- Sa aiba experienta in Resurse Umane. A putea lucra cu contracte de munca sau contracte cu firma de contabilitate.
- Putina experienta in contabiltiate este un plus. A mentine contactul cu firma de contabilitate si documentele cu acestia si a se ocupa de facturile si platile firmei.
- Cunoasterea limbei engleza la un nivel bun este necesar.

Descrierea companiei

Start-up creat in 2020, Next Gen Alien Technologies ofera o gama larga de servicii in Domeniul IT. Fiind un start-up nou pe piata, cautam sa excelam si sa ne imbunatatim pe zi ce trece. Tindem a crede ca cu munca si pasiune, oricine poate face orice si mind-setul "improve things" este religia noastra. Vrem sa creem un work place cat mai relaxat si fun dar in aceelasi timp, un loc unde ne facem treaba si ne dezoltam in fiecare zi. Va asteptam sa aplicati cu drag.

Expirat
Office Manager-experienta in HR si contabilitate  -  Next Gen Alien Technologies S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close