de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 29 Sep 2008 | Reactualizat 27 Oct 2008 | Expiră 30 Oct 2008

Office Assistant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa Strametz & Partner are nevoie de un coleg care să împărtăşească aceleaşi valori, respectiv încredere în sine, gândire inovativă, etică profesională. Ne dorim o persoană cu spirit analitic şi intuiţie, riguroasă în menţinerea şi monitorizarea evidenţelor, cu o abordare spontană şi creativă în relaţiile cu ceilalţi, o persoană care să facă cu uşurinţă conexiuni în vederea atingerii rezultatelor.
Dacă simţi că cele de mai sus te descriu şi în plus ai deja experienţă minim un an în administrarea proiectelor, pregătire economică, ai cunoştinţe de limba engleză la nivel avansat, eventual cunoştinţe de limba germană, cunoştinţe PC foarte bune, dar şi abilităţi de comunicare bine dezvoltate, te invităm să aplici pentru acest post astfel încât să putem să te cunoaştem.

Descrierea jobului

Poziţia de Office Assistant, presupune organizarea şi desfăşurarea unor activităţi precum gestionarea contabilităţii primare, menţinerea legăturii cu furnizorii şi băncile, administrarea corespondenţei şi a documentelor companiei, asigurarea de suport consultanţilor pe parcursul întregului proces de recrutare.

Descrierea companiei

Strametz & Partner, firmă de consultanţă înfiinţată de Dieter Strametz în 1978, îşi desfăşoară activitatea în întreaga regiune central-europeană vorbitoare de limbă germană, precum şi în Europa de Est, având o reţea de sedii în Viena, Salzburg, Frankfurt, Praga şi Bucureşti. În România, Strametz & Partner se axează pe căutarea de proiecte de căutare şi selecţie de personal de nivel managerial, alegând să ofere clienţilor celelalte tipuri de servicii prin intermediul firmelor partenere, atent selectate.

e-mail: office-bucuresti@strametz.com
tel: +40-31-102 57 48

Expirat
Office Assistant  -  Strametz & Partner

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close