Publicat 14 Nov 2019 | Reactualizat 12 Dec 2019 | Expiră 15 Dec 2019

Oferim cursuri gratuite de limba germana pentru medici

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

STUDENTI LA MEDICINA

Sunteti student la medicina si urmeaza in curand sa absolviti? Mai mult ca sigur ca ati inceput deja sa va faceti ganduri cu privire la viitorul vostru profesional si un potential loc de munca in strainatate, intr-o tara dezvoltata tehnologic si cu standarde de cel mai inalt rang si care tara s-ar potrivi acestor criterii mai bine ca motorul economic al Europei, Germania! Va ajutam cu cea mai mare placere sa va incepeti cu succes cariera ca medic in Germania, de la pregatirea lingvistica, atat generala cat si cu termeni de specialitate si pana la integrarea pe piata de munca, nu avem nevoie decat de documentatia de aplicare si sa ne comunicati aproximativ cam cand ati fi gata cu facultatea.

MEDICI REZIDENTI

Practicati deja meseria de medic si doriti o schimbare din punct de vedere profesional? Indiferent ca este vorba de o remunerare insuficienta, ture de munca obositoare sau chiar si o echipare technologica ce lasa de dorit- noi va intelegem si vrem sa va ajutam prin oferta unui loc de munca sigur ca medic in Germania. Salariul de pornire ca medic rezident in Germania porneste de la aproximativ 4600 Euro brut pe luna. Spitalele din Germania sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic si va pot pune la dispozitie o gama variata de conditii de munca avantajoase. Asteptam cu nerabdare scrisorile dumneavoastra de intentie.

Descrierea jobului

LOCURI DE MUNCA SIGURE PENTRU MEDICI ROMANI IN STRAINATATE!

Oferim locuri de munca sigure si cu remunerare atractiva pentru medici romani in spitalele si centrele de sanatate in Germania. Nu puteti vorbi germana? Nici o problema! Oferim cursuri gratuite de limba germana in scolile noastre partenere din Bucuresti, ba mai mult decat atat, suntem pregatiti sa va recompensam financiar pentru participarea dumneavoastra!

Oferta noastra comprehensiva pentru medici in strainatate este unica in Romania si include numai 3 x 15 Locuri pe an!


Veti putea participa zilnic, de luni pana vineri, de la 08:00 dimineata la 17:00 dupamiaza la cursuri gratuite de limba germana la scolile noastre partenere din Bucuresti.

In primele trei luni veti dobandi cunostiintele lingvistice necesare echivalente cu nivelul de certificat B2.

A patra luna se va concentra in totalitate asupra vocabularului medicinal de specialitate si va va pregati intensiv pentru examenul de limba de specialitate din Germania.

In timpul cursurilor zilnice de limba, veti avea acces la bauturi racoritoare, cafea si Snacks-uri gratuite.

Inca din perioada participarii la cursuri puteti primi o prima de motivare in valoare de 395,00 de Euro (asta daca dispuneti de cazare proprie, altfel, in cazul in care sunteti cazati la apartamentele noastre puse gratis la dispozitie, prima de motivare insumeaza 295,00 de Euro).

Aceasta prima are ca scop incurajarea participarii active la cursurile lingvistice, dar si pentru a acoperi o parte a costurilor de trai din perioada cursului.

Oferta noastra este accesibila tuturor medicilor de pe intregul teritoriu al Romaniei.

Dat fiind acest fapt, oferim tuturor medicilor care provin din afara Bucurestiului posibilitatea de a inopta si locui in locurile de cazare special amenajate de catre firma noastra pe intreaga perioada de 4 luni a cursurilor de limba germana fara costuri aditionale.

Descrierea companiei

Noi suntem o firma de recrutare de medici onesta, transparenta si 100% corecta si ne asteptam din partea celor cu care colaboram din punct de vedere profesional si partenerial sa posede aceleasi calitati. Echipa manageriala a firmei DESVEA dispune de mai mult de 35 de ani de experienta in industria medicala in Germania. In anul 2016 firma DESVEA s-a reprofilat pe formarea lingvistica si intermedierea profesionala a personalului din industria medicala din Romania pentru integrarea pe piata de munca din Germania. Am concluzionat cu succes mai mult de 150 de intermedieri de contracte si astfel participat la mai mult de 150 de cariere de succes si povesti exemplare de integrare. Am cunoscut persoane extraordinare si ne indeplinim rolul cu foarte mare placere!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Oferim cursuri gratuite de limba germana pentru medici  -  Iuvare Connect/ Divizia DESVEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close