Publicat 31 Mar 2016 | Expiră 02 Mai 2016

O oportunitate de neuitat! Devino voluntar în Benin, Africa!

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem în căutarea a 4 tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, care ar dori să ia parte la un stagiu de voluntariat în Benin, orașul Ketou, începând cu luna septembrie.

La selecție au avantaj aplicanții care:
1 Au experiență în realizarea de analize de ecografie, SAU
2 Au absolvit curs de moașă
3 Vorbesc la nivel conversațional limba FRANCEZĂ
4 Au fost voluntari sau au desfășurat activitate într-o organizație

Descrierea jobului

Voluntarii vor fi activi în clinica operată de organizația socială denumită Minangan. Clinica furnizează în primul rând consultație prenatală pentru familii sărace, transport pentru femei însărcinate, consultație de ecografie, consultație generală și planificare familială.

Cheltuielile legate de transportul internațional, viză, toate vaccinurile necesare, cazare, masă și activități vor fi suportate de Asociația de Tineri din Ardeal cu finanțare din partea Uniunii Europene.

Voluntarii își vor desfășura activitatea pe baza unui program flexibil, 5 zile pe săptămână, timp de 6-6 ore. Week-end-urile vor fi libere, în fiecare lună dispun de 2 zile de vacanță și cu ocazia tuturor sărbătorilor legale din Benin vor avea zi libere. Voluntarii selectați vor avea ocazia să se întâlnească cu reprezentanții asociației din Benin înainte de începerea stagiului de voluntariat.

Dacă oportunitatea de voluntariat ți-a stârnit interesul, trimite-ne un CV și o scrisoare de motivație pe limba engleză sau franceză.

TERMEN DE APLICAȚIE: 10. aprilie 2016. Aplicațiile sunt evaluate în ordinea primirii lor, din acest motiv nu ezita să aplici cât de curând posibil.

Descrierea companiei

Activitățile noastre principale constă în dezvoltarea și instruirea non formală a tinerilor si adulților tineri la nivel regional, național și internațional. Acestea sunt promovate prin schimburi de tineret, cursuri de formare pentru lideri, tabere de vară, week-end-uri tematice, voluntariat combinat cu învățare și dezvoltare personală.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

O oportunitate de neuitat! Devino voluntar în Benin, Africa!  -  ASOCIATIA DE TINERI DIN ARDEAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close