Publicat 06 Mar 2020 | Reactualizat 27 Mar 2020 | Expiră 05 Apr 2020

O cariera de succes in Germania? Constructii si instalatii

1 post

Candidatul ideal

Vrei o cariera in Germania? Aplica la acest anunt si te vom contacta cat de repede posibil.

Cautam:

Constructii
Electricieni
Vopsitori
Soferi de TIR

Descrierea jobului

EU Workers te ajuta sa iti incepi cariera in Germania!
Nu suntem o firma de personal care percepe comisioane de la angajat. Suntem o firma germana care lucreaza cu clienti seriosi, firme de renume, care ofera conditii de lucru decente si salarizare pe masura calificarilor Dvs.
Nu oferim doar locuri de munca stabile, pe termen lung. Ne angajam de asemenea sa iti acordam consiliere pe toata perioada sederii tale in Germania, pentru a avea parte de o integrare cat mai usoara.
Bineinteles ca te putem ajuta si in cazul in care doresti o munca de sezon, nu ceva pe termen lung.

Descrierea companiei

Suntem o firma germana de intermediere personal si iti oferim sansa unui viitor stabil si a unei cariere de succes in Germania. Iti vom gasi locul de munca pe care il doresti, indiferent de calificarile pe care le ai.

IUVARE Connect
Fachabteilung EU Workers / Herr Mirel Becher
Telefon: 0049-5705-6709923 Mobil und WhatsApp: 01792573558
E-Mail: m.becher@eu-workers.de

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

O cariera de succes in Germania? Constructii si instalatii  -  Iuvare Connect / Divizia EU Workers

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close