Publicat 29 Iun 2020 | Reactualizat 27 Iul 2020 | Expiră 30 Iul 2020

NEVELŐT/NEVELŐNŐT (teljes munkaidős)

1 post
Expirat
Végigkísérjük az életutakat (életeket) – amely több, mint egy munkahely!

A kisgyermekekkel történő oktatás-nevelés területén, elvárjuk, hogy legyen ön nyitott az új utakra való lépésre. Egy bizalmi légkört kell kialakítania/létrehoznia, amely keretein belül létrejön a gyermekek fejlődése. Örömet kell, hogy okozzon önnek a gyermekekkel és a roma családokkal való foglalkozás, amelyhez sok szervezés, bátorítás és segítség szükségeltetik, az életben adódó helyzetekkel való szembenézés végett. Egy kifejezett alkalmazkodási és érthető, nyílt kommunikációs készséggel kell rendelkeznie, valamint az értékek megbecsülésével és elismerésével.

Ideális az lenne, ha szakképesített, a roma családokkal, gyermekkel való együttműködésben tapasztalattal rendelkező nevelő lenne. Kívánatos lenne, ha Babes-Bólyai, Nagyváradi vagy más hasonló egyetemi végzettséggel rendelkezne.

Eme állás egy kiterjedt cselekvési területet/szabadságot biztosít önnek, lehetőséget nyújtván a saját képzésére is. Számunkra a csoportban történő munka nagyon fontos, amelyet egyben támogatunk és el is várunk.

Azok a személyek, akiknek majd segítséget nyújt, a magyar illetve a roma nyelvet beszélik, tehát folyékonyan kell beszélnie a magyar nyelvet. Emellett, a BuKi-nál történő tevékenység folytatásához előnyt jelent a német illetve az angol nyelv megfelelő ismerete is. Programunk bővítése érdekében, a szülő-gyermek csoportba keresünk egy képzett és elhivatott
NEVELŐT/NEVELŐNŐT (teljes munkaidős)

Az állás magába foglal egy szociális valamint egy pedagógiai prioritást: egy szülő-gyermek csoport létrehozását és a roma nőkkel és családjukkal való aktív együttműködést, valamint a kisgyermekek bevonását a BuKi programba.

Ősszel a BuKi-nál beindúl a szülő-gyermek csoport. Ez által megvalósul a kisgyermekek bevonása a programunkba, valamint a napi- rendszerre való szoktatás. Ennek keretein belül kialakul a gyermekek napi órarendje (programja), elkészítik a szülő-gyermek csoport tervét, fenntartván így a családdal való napi kapcsolatot. BuKi egy napközi foglalkoztató a roma gyermekek számára, a Halmi (Halmeu) községhez tartózó Csedreg (Cidreag) településen, ahol naponta 30 gyereket látnak el, elosztva négy csoportba. A gyermekek reggelit kapnak, majd iskolába mennek, ezt követően délben ebédelnek és utána részt vesznek a különböző tanulási tevékenységeken. A BuKi program több mint egy alfabetizáció: a tartalmas szociális munka révén csökkentjük a gyermekek előtt felbukkanó akadályokat, hidat képezvén ez által köztük és az iskola között.

A fizetés mellet, számos kínálatunk van a szabadnapok szabályozása tekintetében is. Küldje el jelentkezését e-mailben koordinátorunk, Greta Marcu címére: info@buki-cidreag.de. adunk További információkért szívesen állunk rendelkezésére, a 0040 740150762 telefonszámon.A BuKi egy esélyt nyújt a gyerekek számára – tartson velünk e programban!
Szeretettel várjuk önt!
Expirat
NEVELŐT/NEVELŐNŐT (teljes munkaidős)  -  BuKi – Hilfe fur Kinder in Osteuropa e.V.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close