de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 25 Apr 2006 | Reactualizat 26 Mai 2006 | Expiră 26 Mai 2006

network engineer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent facultate de profil, capacitate de invatare si perfectionare profesionala.

Descrierea jobului

Se ofera pachet salarial atractiv, posibilitatea dezvoltarii profesionale in domeniul networking-ului si al securitatii retelelor. Candidatul va fi implicat in dezvolatarea de solutii de retea, solutii de network security si solutii de infrastructuri de chei publice cat si in activitatile de monitorizare si suport.

Descrierea companiei

TNS is a system integrator and technology distributor/reseller that assists public and private organizations with computer-based solutions to complex information technology issues.
As a System Integrator the company specializes in Systems Analysis and Engineering, Security Solutions, Solutions Development, Integration, Operations, Training and Support.

Expirat
network engineer  -  Total Network Solution S.A

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close