Publicat 22 Apr 2019 | Reactualizat 20 Mai 2019 | Expiră 23 Mai 2019

Network Administrator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te invitam in echipa noastra daca:
- Ai studii superioare finalizate sau in curs (Automatica, Telecomunicatii, Electronica);
- Ai cunostinte bune de administrare retele Windows si de networking (cursuri Cisco reprezinta un avantaj);
- Ai cunostinte despre DHCP, DNS, Microsoft Exchange;
- Esti dispus(a) sa lucrezi in ture
- Vorbesti limba engleza

Descrierea jobului

Ce urmeaza sa faci:
- Sa te asiguri de buna functionare a sistemelor: desktop-uri, laptop-uri, imprimante, servere;
- Sa identifici cauzele si rezolvi problemele ridicate de useri / utilizatori legate de componente hardware sau software;
- Sa instalezi echipamente hardware sau software in concordanta cu procedurile in vigoare si le testeaza functionalitatile.

Descrierea companiei

Cine suntem noi
Suntem departamentul de IT din cadrul echipei Antena Group. Aici oamenii vin zilnic la birou (sau merg pe teren) cu entuziasm, cu placerea de a lucra cu colegii si cu dorinta de a oferi celor care ne urmaresc (la TV si in online) ocazia de a se distra si informa. Cele mai importante cifre sunt cele de audienta si noi, la IT, ne asiuguram ca din punct de vedere tehnic totul functioneaza si fiecare coleg isi poate face treaba astfel incat sa ne bucuram cu totii de rezultatele de audienta.

Ne dorim sa fim in fiecare zi mai buni: sa experimentam, sa invatam din greseli si sa avem incredere in noi si in viitorul pe care il construim impreuna.

In momentele importante ne mobilizam intotdeauna. Pentru noi nimic nu se compara cu satisfactia depasirii situatiilor “imposibile”. Ne place sa transformam imposibilului in posibil.

http://www.intactmediagroup.ro

Expirat
Network Administrator  -  ANTENA TV GROUP S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close