de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 30 Ian 2008 | Reactualizat 28 Feb 2008 | Expiră 01 Mar 2008

Network Administrator (Windows 2003)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CONSTITUIE CERINTE OBLIGATORII
- servere Windows 2003 - minim 1 an experienta de lucru;
- Active Directory, mail (Exchange), web, ftp (IIS), proxy, firewall (ISA Server), Microsoft Office + Office Share Point Portal Server - minimim 1 an experienta de lucru;
Alte cerinte:
- routere si switch-uri Cisco/Allied Telesyn(VPN, QOS, Firewall);

Descrierea jobului

- Instalare, configurare, administrare si monitorizare servere;
- Configurare, administrare si monitorizare servicii;
- Instalare, configurare routere si swich-uri.

Descrierea companiei

PharmEc Software (www.pharmec.software.ro) are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de solutii informatice complete pentru intreprinderi mari si mijlocii din Romania si din strainatate. Compania are o experienta consistenta in zona de health care, fiind unul dintre principalii furnizori de software pentru industria medicala si farmaceutica.
In prezent, compania numara peste 70 de angajati avand competente in analiza, dezvoltare, implementare, suport si consultanta. Orientarea catre client, oamenii si seriozitatea sunt valorile care stau la baza evolutiei companiei.
Pricipalele directii de business ale PharmecEc Software sunt: ERP (PharmEc3), WMS (Warehouse Management System), Business Intelligence, health care (Pharmec Cabinet-pentru farmacii si cabinet medicale), servicii de outsourcing (Franta, Australia, Statele Unite, Marea Britanie), hardware.
Compania face parte din grupul Montero, care regrupeaza 1600 de angajati si are o cifra de afaceri de 150 de milioane Euro.

Expirat
Network Administrator (Windows 2003)  -  Pharmec

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close