de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 19 Feb 2008 | Reactualizat 19 Mar 2008 | Expiră 21 Mar 2008

NETWORK ADMINISTRATOR IASI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca ai cunostinte macar teoretice de retelistica (protocoale de comunicatie, design), de configurare si intretinere a serviciilor conexe (apache, sendmail/qmail, pop3/imap, dhcp, bind, mysql/postgresql), de administrare a sistemelor Linux si Windows sau de programare si scripting dar in schimb esti un bun coechipier, esti dinamic si interesat sa te dezvolti intr-o companie multinationala atunci esti candidatul ideal.
Postul mai necesita sa te descurci bine si rapid in situatii cu termene foarte scurte, sa ai permis auto si sa ai cunostinte de baza de limba engleza.

Descrierea jobului

Sarcinile noului coleg vor fi de a:
- intretine, dezvolta si asigura functionarea in parametri a retelei IP
- intretine, dezvolta si asigura functionarea in parametri a serviciilor conexe
- diagnostica si rezolva problemele aparute in retea
- asigura suport tehnic pentru clienti
- cauta posibilitati de imbunatatire a solutiilor implementate

Descrierea companiei

Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este HTCC, operatorul alternativ cu cea mai mare infrastructura proprie din Sud-Estul Europei.

Fondata in 1998 prin achizitionarea de catre Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom si a societatii private Mediator, Euroweb Romania S.A. este initiatorul unuia dintre primele servicii comerciale de acces la Internet din Romania - reteaua Starnets (1993). Deschizator de drumuri in industria telecomunicatiilor din Romania, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor) si initiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

Compania si-a focalizat activitatea pe furnizarea de solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si pe integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie.

Euroweb Romania detine certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate si mediu.

Expirat
NETWORK ADMINISTRATOR IASI  -  Euroweb Romania SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close