.NET Full-Stack Developer

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

5+ years of experience in the IT industry, BA/BS in Computer Science, related field or equivalent experience.
Experience with microservices architecture and developing applications for public or private cloud platforms.
Strong C# skills and experience with .net core, .net framework, Javascript (AngularJS or ReactJS).
Experience with no-SQL databases (as MongoDB).

Descrierea jobului

Identify areas to improve architecture, application design and scalability: identify bottlenecks across various application layers (client, network, load balancing, back-end) for our award winning financial product alongisde a team of dedicated 8 professionals (6 developers & Product Manager, Engineering Manager) working Agile.
Design, code, test, debug and document .NET applications, Automate Unit and Functional Testing as well as CICD pipelines.
Perform code reviews inspecting code quality and assuring process adherence.
Plan, conduct and monitor production launches and post-launch support coordinating geographically distributed teams in conference calls, provide support for escalated production incidents orchestrating different teams for issue resolution.
Stay current with new technology and development techniques.
Experience in mentoring junior resources and exposure to the financial services industry.

Descrierea companiei

De mai bine de 25 de ani, Dell a oferit clienților soluții tehnologice care le îmbunătățesc productivitatea, le îmbunătățește viața și le satisface nevoile distincte.

Cu sediul central în Round Rock/Texas (S.U.A), Dell și-a încadrat afacerea în jurul clienților pe care îi deservește, de la cele mai mari și mai exigente companii și organizații din sectorul public din lume, până la întreprinderile mici și mijlocii, până la consumatorii din întreaga lume.

Recunoscut pentru capacitatea sa de a oferi clienților o tehnologie personalizată, construită la comandă prin canale directe, online și de vânzare cu amănuntul, aproape 80 la sută din veniturile Dell de 54 de miliarde de dolari sunt determinate de produsele, serviciile și soluțiile pe care le oferă întreprinderilor și organizațiilor.

Cei 101.000 de angajați Dell din întreaga lume sunt profund dedicați responsabilității corporative. Compania se clasează printre cele 100 de cele mai bune companii ale revistei Working Mother și se clasează pe locul al doilea printre cele mai verzi companii mari din Newsweek din America. La Dell, promovăm un mediu care prosperă prin inovație.

Pentru a oferi soluții eficiente care să răspundă provocărilor clienților, Dell se concentrează pe standarde esențiale care conduc la inovația tehnologică viitoare. În fiecare an, compania onorează inventatorii remarcabili dintre angajații săi.

Toți liderii Dell sunt pionieri în inovație, conducând revoluția tehnologică înainte. Împreună și ca indivizi, pasiunea noastră conduce fiecare idee, concept și soluție pe care o creăm.

Povestea Dell Technologies a început cu două companii de tehnologie și o viziune comună: să oferim un acces mai mare la tehnologie pentru oamenii din întreaga lume.

Dell Technologies este esențial în schimbarea peisajului digital din întreaga lume, alimentat de dorința de a conduce progresul uman prin tehnologie.

Pe 7 septembrie 2016, Dell și EMC și-au unit forțele în cea mai mare fuziune tehnologică din istorie pentru a deveni Dell Technologies.

Dell Technologies reunește liderii tehnologici - Dell, EMC, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware - într-o singură companie cu puterea de a conduce transformarea digitală și de a genera rezultate reale în fiecare zi pentru clienții și persoanele care colaborează cu noi.

Creăm tehnologii care conduc progresul uman. Lumea se confruntă cu provocări care nu au un precedent modern.

La Dell Technologies, ne-am angajat să împuternicim persoanele, organizațiile și comunitățile cu tehnologii care rezolvă cele mai mari provocări ale lumii.

Publicat 22 sept. 2021 Reactualizat 20 oct. 2021 Expiră 22 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos