Publicat 15 Iul 2019 | Expiră 15 Aug 2019

MUNCITORI NECALIFICATI - INTRETINERE DRUMURI

90 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

- sa masoare si sa delimiteze zona ce urmeaza a fi pavata,
- sa acopere si sa repare trotuare, pavaje si cai de acces, prin folosirea de materiale de pavare, dale si blocuri de diferite marimi
- sa astearna benzi izolatoare si de protejare a asfaltului pe fundament,
- sa toarne mixtura din pietris si bitum pe drumuri si pe trotuare,
- sa taie si sa dea o forma pietrei naturale, stâncilor, placilor, bucatilor de dale, caramizilor si cuburilor din beton precum si altor materiale.

Descrierea companiei

Societatea Comerciala de Constructii NAPOCA S.A. s-a infiintat la inceputul anului 1991 in baza Legii nr. 15/1990, rezultand din divizarea Trustului de Constructii Montaj Cluj - intreprindere cu traditie in constructii in Romania.

S.C. de Constructii NAPOCA SA. este o societate privata integral cu capital autohton 100 %.

NAPOCA S.A. s-a impus rapid pe piata constructiilor din tara si din strainatate. Aceasta deoarece beneficiaza, pe de o parte, de un patrimoniul material considerabil, iar pe de alta parte, de o valoroasa echipa de specialisti � ingineri, economisti, maistri, muncitori cu o mare experienta in activitatea de constructii.

Societatea NAPOCA S.A. este un partener credibil pentru investitorii din domeniul constructiilor, dar si un concurent redutabil pentru alte firme de constructii, mentinandu-se in topul acestora, prin lucrarile realizate.

Personalul calificat, dotarile si managementul eficient si competitiv permit societatii noastre sa execute lucrari complete, respectiv proiectare, executie, urmarire lucrari de persoane atestate.

Calitatea lucrarilor executate, seriozitatea si buna organizare au creat premisele abordarii unor obiective din cele mai diverse � locuinte, hale industriale, spatii de productie, sedii administrative, asezaminte religioase, monumente de arta, lucrari aeroportuare, lucrari de drumuri, lucrari petroliere, lucrari in domeniul gospodaririi apelor si constructiilor hidrotehnice, precum si instalatii complexe.

Societatea are sediul principal in Cluj-Napoca pe strada Taberei nr. 4 si o baza de productie pe strada Plevna. Baza de productie are o suprafata de 56.652 mp, cu spatii de productie pentru betoane, prefabricate din beton, atelier de armaturi si tamplarie din lemn si aluminiu, ateliere pentru instalatii, ateliere pentru service auto si utilaj, laborator de incercari, magazii, depozite, racord la calea ferata si altele.

Expirat
MUNCITORI NECALIFICATI - INTRETINERE DRUMURI  -  SOCIETATEA DE CONSTRUCTII NAPOCA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close