Publicat 28 Iun 2019 | Reactualizat 26 Iul 2019 | Expiră 29 Iul 2019

MUNCITORI IN DEPOZITE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte de lucru :
Engleza la nivel bun ( conversational )
Etica de munca

Descrierea jobului

CASTIGURI DE PANA LA 350 - 400 EURO/ SAPTAMANA

Una dintre cele mai importante firme de plasament din Europa cauta sa angajeze muncitori in depozite din Marea Britanie. Obiectul muncii este culegerea si impachetarea corespunzatoare a diferitelor produse depozitate, gata pentru expediere catre clienti.

START CU INCEPERE IMEDIATA
OPORTUNITATE PENTRU ORE SUPLIMENTARE
DIFERITE TURE VALABILE
CONTRACTE PERMANENTE, PE TERMEN LUNG
SE OFERA TRAINING GRATUIT

Aceasta oportunitate este pentru contracte de lucru cu program intreg,cu un numar de ore asigurate pentru fiecare saptamana plus oportunitate de ore suplimentare.

Suport oferit :
Asistenta in gasirea unei locuinte.

​Echipa noastra va sta la dispozitie cu detalii care sa va ajute la organizarea transferului din Romania in Anglia - bunastarea dvs. este prioritara .

Descrierea companiei

Blu-Global is a European placement and training Specialist who offer a complete and comprehensive placement Service.

We search for the ideal candidates all over Europe and place them to work on both permanent and temporary contracts with our prestigious clients.

Our Mission is to provide the best personalized service, adapted to the characteristics and requirements of each client, at the best price, at the right time, with the most suitable resources, promoting a win-win strategy

In addition to our recruitment activity, Blu-Global specializes in helping people develop their English skills and other skills that they require for international success.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

MUNCITORI IN DEPOZITE  -  BLU GLOBAL UK LIMITED

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close