Publicat 31 Iul 2019 | Reactualizat 28 Aug 2019 | Expiră 31 Aug 2019

MUNCITORI IN CONSTRUCTII IN FRANTA

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam pentru clientii nostrii din Franta, muncitori cu experienta in constructii:
-zugravi, zidari, rigipsari, faiantari, muncitori amenajari interioare, fierari betonisti, tinichigii, dulgheri, tamplari, montatori acoperisuri, fatadieri, instalatori, electricieni, muncitori necalificati, etc

OFERIM:
Contracte fara comisioane si posibilitatea unei colaborari pe termen lung
Contract de munca si asigurare de sanatate
Cazarea si transportul la locul de munca asigurate
Transportul retur Franta-Romania asigurat

Descrierea companiei

Vrei sa lucrezi in Franta? Gaseste locul de munca temporara potrivit pentru tine cu Lex Interim SRL, o companie dedicata, ce ofera servicii profesioniste si de calitate in domeniul recrutarii si leasing-ului de personal.

Oferim locuri de munca in toate regiunile din Franta in diferite domenii de activitate cum ar fi: agricultura, agroalimentar, constructii, industrie, HORECA.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati pentru jobul dorit, iar noi va vom contacta.

Astfel intri in competitia pentru cele mai bune locuri de munca din Franta. Te asteptam cu cele mai bune oferte de job-uri.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

MUNCITORI IN CONSTRUCTII IN FRANTA  -  LEX INTERIM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close